fbpx

Kajak, ki ga sestaviš en, dva, tri – Point 65N

point-65n-modular-kayaks

Obožujemo vodo, smo po duši avanturisti in robinzonski raziskovalci? Odgovor je hitro sestavljivi modularni kajak Point 65N, ki bo osvajal rečne brzice, odprto morje, mirno jezero ...

Če bi si radi omislili čoln za svoje vodne avanture, pa nimamo veliko pod palcem, pa tudi prostora ne za različne čolne in opremo vsakič, ko se spremeni naša želja po drugačni avanturi – pa naj si bodo to divje rečne brzice, odprto morje in raziskovanje otokov, mirno jezero ali ribolov.

S sestavljivim kajakom Point 65N, je vse tako preprosto … vse kar moramo storiti, je dodati ali odstraniti komponento. Švedska blagovna znamka Point 65N, ki je specialist za tovrstno kajakaško opremo, med drugim ponuja od solo do tandem kajakov, namenjen za vse vrste vodnih športov. Njihova modularna, sestavljiva zasnova in oblika omogoča hitro prilagoditev in daje dodatno prednost enostavni prenosljivosti, plovnosti in vodljivosti.

Dodatne Informacije

Več informacij:
http://www.point65.com/

Cena: od 260 do 1.320 €.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!