Kako do mišičastega telesa brez vadbe?

Mišičasti kostim Muscle Suit
Zadnjič posodobljeno: :

Ogromne in čvrste mišice, o maščobi pa ne duha ne sluha. Fantje, bi imeli telo Chrisa Evansa v vlogi Stotnika Amerika ali Hugha Jackmana v vlogi mutanta Wolverina? Običajno bi morali za tako telo pošteno pljuniti v roke, fitnes bi postal vaš drugi dom, uteži pa najboljše prijateljice. No, za vse tiste, ki niste pripravljeni ali nimate časa zavihati rokavov, pa bi vseeno radi imeli popolno telo, obstaja bližnjica- Muscle Suit, moški mišičasti kostim znamke Flex Design Costumes.

Osnovne Informacije
Znamka

Flex Design Costumes

Model

Muscle Suit

Cena

820€

Fantje, poletje trka na vrata, kar pomeni, da se bliža čas, ko bomo pokazali svoja izklesana teleščka. A če ste se pozimi malce zanemarili in se še vedno izgovarjate na pomladansko utrujenost, vam voda že pošteno teče v grlo. A nič ne de. Pri Flex Design Costumes so pripravili elegantno rešitev- Muscle Suit. Gre za različne vrste mišičastih kostimov, s katerimi dobite sanjsko telo izklesano do zadnje mišice. In to brez vadbe, brez da bi mignili s prstom ali povohali uteži.

PREBERITE ŠE: Nova moška moda: Lululemon ABC hlače ponujajo več prostora v mednožju

Najlažji način do poletnega ''six packa''.
Najlažji način do poletnega ”six packa”.

Vsak kostim, s katerim boste čez noč izgledali kot fitnes obsedenec, je ukrojen po meri in na voljo v eni od 24 barv, vaša druga koža pa je lahko za razliko od prave z ali brez vidnih žil. Pa smo mislili, da je pust že mimo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
flexdesigncostumes.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Stan Smith: zgodba o najbolj znanih belih supergah