fbpx

Kako dober je lahko nov pametni telefon za 100 evrov?

Pametni telefon za 100 evrov ... Zdi se kot misija nemogoče. Takšen telefon ne obstaja! Pa vendar! Pobrskali smo po spletnih straneh in našli pametni telefon, ki res ni slab in stale le nekaj več kot 100 evrov.

V letu 2020 se zdi misija nemogoče dobiti pametni telefon za le 100 evrov. Kljub poplavi različnih kitajskih proizvajalcev, telefoni za 100 evrov niso tisto nekaj, kar bi lahko priporočili. Tudi zato smo raziskali trg in izbrskali telefone ter našega favorita, ki vas pri ceni 100 evrov ne bodo razočarali, oziroma bodo ponudili vse tiste funkcionalnosti, ki ji pričakujete od telefona, ki nosi naziv “pametni”.

Seveda smo se na lov za najboljšim telefonom podali k največjemu trgovcu na spletu na svetu – amazon.de, kjer so cene tovrstnih naprav nižje tudi za do 40 odstotkov.

Namig: Registrirajte se kot podjetje, v kolikor ste zavezanec za DDV, in kupujte do 40 odstokov ceneje!

Nokia 2.3 – 119 €

Nokia 2.3
Nokia 2.3
Za znesek nekaj nad stotakom dobite telefon, ki je videti sodobno, takšno pa je tudi njegovo delovanje. Gre namreč že za tretjo generacijo reinkarnirane blagovne znamke Nokia in njihovega vstopnega modela. Ta prinaša dobro uporabniško izkušnjo prek sistema Android One. Je ravno pravšnje velikosti (6,2”), tukaj pa so še 4000 mAh baterija, dve glavni kameri (druga je globinski senzor), 4-jedrni procesor, 32 GB hrambe podatkov in 2 GB RAMA. Relativno osnovno, a solidno za ceno naprave. Telefon je bil predstavljen decembra 2019.

A dejstvo je, da Nokia ni edina. Vendar je med vsemi tista, ki bi jo najbolj priporočili. Tudi zaradi dejstva, ker jo poganja Android One, premore relativno hiter RAM ter je kot model tudi precej sveža.

Seveda lahko priporočamo še nekatere druge modele različnih proizvajalcev, pri katerih se boste čudili, kako je mogoče izdelati pametni telefon za le 100 evrov.

Imate podjetje? Ste del nabavne ekipe? Potem se obvezno registrirajte kot Amazon Business in kupujete brez DDV-ja na amazon.de, tudi s popusti do 40 odstotkov!

Še ne veste?! Slovenska podjetja brez težav, carin in DDV-ja kupujejo na nemškem amazon.de. Izdelke prejmejo tudi v 24 urah od izdanega naročila. V kolikor menite, da bi znal biti nemški jezik ovira, ga lahko desno zgoraj (zraven iskalnika izdelkov) nastavite na angleški jezik. Prevod je brezhiben. Sledite postopku registracije in že v nekaj minutah kupujte do 40 odstotkov ugodneje kot pri slovenskih spletnih trgovcih in (tudi zgornje izdelke) brez obračunanega DDV-ja (velja za zavezance za DDV, torej slovenske pravne osebe s statusom zavezanca za DDV)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!