Kako dobro poznate svojega partnerja? Bi ga prepoznali z zavezanimi očmi?

Bi prepoznali svojega partnerja z zavezanimi očmi?
Zadnjič posodobljeno: :

Marsikdo se hvali, da bi svojega partnerja prepoznal že samo po vonju ali po značilnih potezah telesa. Skupina Complex se je odločila, da preveri, če ta teorija drži tudi v praksi. Zato je na kupu zbrala skupino parov, ki so se morali med seboj prepoznati z zavezanimi očmi. Enkrat samo po zadahu, drugič samo po potezah obraza, tretjič po rokah in četrtič (jasno) po zadnjici. Kako mislite, da bi se odrezali? Bi prepoznali svojega partnerja z zavezanimi očmi?

Kako dobro poznate svojega partnerja? Bi ga prepoznali z zavezanimi očmi medtem ko bi otipavali njegov obraz, roko, zadnjico ali presredek? Morda se to sliši kot enostavna naloga, saj se radi (po)hvalimo, da bi svojega partnerja prepoznali v temi.

PREBERITE ŠE: Prvi vtis – kakšno predstavo si o človeku ustvarimo v prvih nekaj sekundah

Bi prepoznali svojega partnerja z zavezanimi očmi?
Bi prepoznali svojega partnerja z zavezanimi očmi?
No, Complex je nekaj parov postavil pred izziv in izkazalo se je, da so nekaterih sama usta. Bi vi imeli manj težav pri prepoznavanju svoje boljše polovice z zavezanimi očmi?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Zakaj so moški obsedeni s tvojo zadnjico?