fbpx

Kako pravilno spati, če imate skodrane lase

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Punce, dekleta, gospe in gospodične, ki majo kodraste lase vedo, da je imeti kodraste lase sicer lepo, prav tako pa je lahko to prava nočna mora. Predvsem pri zelo skodranih laseh lahko naletete na težavo zjutraj, ko se zbudite, saj boste imeli namesto valovitih las frizuro ptičjega gnezda. Za vas imamo nasvet, kako pravilno spati, da bodo kodri lepi tudi zjutraj.

Čeprav se lahko komu zdi, da je imeti kodraste lase lahko, temu ni ravno tako. Zaradi svoje oblike se 5-krat hitreje zavozlajo kot ravni lasje in to pomeni več česanja, kar poveča možnost za poškodovanje in cepljenje lasnih konic. Seveda si tega nihče ne želi, saj vsaka ženska sanja o lepih laseh, ki so zdravi in sijoči.

Najboljši kodralniki las 2021: oblikovalci las za lepe kodre

Ker se med spanjem naredijo največji vozli, vam predstavljamo nekaj hitrih in zelo učinkovitih trikov, kako spati s skodranimi lasmi, da bo razčesavanje lažje, lasje pa na pogled lepi in negovani.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!