fbpx
Foto: IG @haus_tannenkamp

Kako urediti stanovanje v skandinavskem stilu

Skandinavska moda notranjega dizajna je brezčasna!

Skandinavski način notranjega dizajna je zelo priljubljen prav zaradi svojih minimalističnih načel, svetlih barv in svežine, ki izžarevajo detajli. Pri opremljanju vašega doma se pogosto zatečemo po inspiracio na Instagram. In ta Instagram profil vam bo zagotovo dal dobre ideje in vas spodbudil k spremembam.

Skandinavski stil opreme doma

Prihaja pomlad in lepi dnevi, ko se običjno posvetimo čiščenju doma in si ob tem zaželimo vanj vnesti nekaj sprememb in svežine. Skandinavski slog notranje opreme je v zadnjih letih zagotovo prevladuječ in zelo priljubljen, saj izžareva prefinjenost. Svetle barve, tako na stenah kot na pohištvu, dajo prostoru odprtost in zračnost. Pletene košare in rože v spodobnih vazah bodo v vaš dom vnesli pridih narave, minimalistični plakati na steni pa bodo vašo dnevno sobo spremenili v pravo majhno galerijo. Pomembno je, da zagotovite dovolj svetlobe za svoj prostor, in če to ni povsem mogoče, vam bodo ogledala pomagala pri tem. Kar zadeva zavese in posteljnino, naj bodo svetle, barve peska ali svetlih zemeljskih odtenkov. Čim več naravnih materialov, tem bolje. Leseni tramovi, mize in preproste kovinske konstrukcije so značilnosti tega skandinavskega sloga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah | 31 | Fotografin (@haus_tannenkamp)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!