fbpx

Kako urediti teraso in balkon: ideje za opremljanje spomladanskega balkona 2022

Foto: envato

Prišlo je lepo vreme, s tem pa tudi želja po soncu in prijetnem spomladanskem zraku. Terase in balkone lahko spremenite v svoje male sproščujoče oaze, kjer se boste počutili udobno in kjer lahko udobno preživite ure - uživate ob kavi, se družite s prijatelji. Pokazali vam bomo nekaj predlogov, kako lahko elegantno okrasite svojo teraso ali balkon.

Za preobrazbo bodo morda dovolj že določeni detajli, kot so okrasne blazine, sezonsko cvetje in novi lonci, druga možnost pa je, da vaš sicer neopazen balkon ali teraso spremenite v kos bivalnega prostora, ki bo pritegnil vso pozornost.

Morda boste pobarvali stene, postavili talne obloge, kupili ljubke lesene klop ali mizice in stole, žar – možnosti je veliko, da na najboljši možni način uživate v letošnji pomladi na balkonu. Izdelke za spomladanski kotiček lahko kupite v različnih slovenskih prodajalnah.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!