fbpx

Kako vas lahko spremeni neuslišana ljubezen

Foto: Shayan Rti / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Ste se že kdaj zaljubili in vam ljubezni niso vračali? Ste, kajne? Morda v vrtcu, najstniških ali morda v zrelih letih. Bolečina, ki jo ob tem izkusite, je enaka, ne glede na leta. Boli!

Takšna ljubezen je tisto, kar ste tedaj potrebovali. Lekcija, ki ste se jo morali naučiti.

Morda ste neizkušeno ljubezensko zgodbo doživeli pri štirinajstih letih ali pri štiridesetih. Uničujoča bolečina je enaka, njena moč nima nič opraviti z vašo zrelostjo in sposobnostjo, da prenesete udarce življenja.

Gre za začetek nečesa in spreminjanje vaših občutkov. Skoznjo postanete drugačni. In nje; nesrečne in neuslišane ljubezni ne bi spremenili v pravo ljubezen za nič na svetu, ker vas je ravno ona izoblikovala v takšno osebo, kot ste zdaj.

Lahko je ena ali več njih, gre za vrsto izkušenj, ki trajajo dokler, se ne naučite določenih lekcij.

Če ne veste, kako napredovati v osebnem razvoju, kako delati na sebi in se spreminjati – se zaljubite.

Vsa intenzivna čustva, ki ste jih potlačili ali si jih niste želeli priznali, se bodo nabrala v vas in vas prisilila, da se soočite s sabo, da odkrijete vse dele sebe, za katere niste vedeli, da jih imate.

Ni važno, kam pelje ta ljubezen, ni ji potrebno uspeti, saj je že dosegla svoj namen.

Ko mine nekaj časa, vam ostanejo samo najbolj intenzivni spomini in to so spomini na lastne občutke, na navdušenje.

Bolj se boste spominjali trenutka, ko vas je ljubljena oseba osvajala, ljubila, objemala, zaradi česar ste se počutili edinstvenega, pomembnega ljubljenega, kakor na neumne prepire, prevare, nesporazume.

Ker tisto, kar je res v ljubezni, preživi in ​​ostane. Ima moč in se ne spreminja. To je vaše, za vedno. Telo si zapomni ljubezen z vsako celico. Nekega dne boste lahko uživali v svojih občutkih, popolnoma brezskrbno.

Vsaka izkušnja vas naredi močnejše! Foto: Hannah Busing / Unsplash

Presenečeni boste nad sposobnostjo svojega srca, da ljubi in daje, nad njegovo plemenitostjo in nežnostjo, v zameno pa ne boste potrebovali ničesar.

Ko doživite nesrečno ljubezen, spoznate vso globino žalosti, vse njene vrtince in lagune in potreben je čas, da premagate izgubo. Ker ta občutek izgube, je kakor občutek, da ste nekoga izgubili za vedno. Srce potrebuje čas, da se ozdravi.

Ko se zaceli, je močnejše, pa čeprav z vsemi brazgotinami. Daje vam zavedanje in samozavest. Začnete razumeti lekcije, in opazite vzorce, se z njimi soočite in se jih znebite.

Ta žalost ne izvira samo iz tega, ker nikoli ne boste doživeli te ljubezni ali iz sanj, ki jih ne boste uresničili. Temveč tudi iz tega, kar bi lahko imeli s to osebo, a vam ni bilo namenjeno, da bi bili z njo.

Bolečina bo odšla in našli boste ljubezen, ki si jo zaslužite. In tedaj boste takoj vedeli, kaj je ljubezen. Ljubezen, skozi katero rastete in se razvijate.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!