fbpx
Foto: envato

Kakšen tip ženske si, razkriva tvoja torbica in njena vsebina

Ali ste vedeli, da izbira torbice o vas razkrije mnogo več, kakor si mislite? Kakšno torbico imate in kaj se nahaja v njej? Ste organizirane? Polne presenečenj? Ste odgovorne? Vse to in še več, pove vaša torbica. Smo vam vzbudili zanimanje?

Ženske torbice so različnih oblik, velikosti, barv, iz raznoraznih materialov, V njej se najde marsikaj, kar ženske potrebujejo čez dan pa tudi stvari, na katere včasih pozabijo, da jih imajo v njej.

Ali veste, kakšno torbico nosijo najsrečnejše ženske? Raziskave so pokazale, da uspešne in zadovoljne ženske nosijo srednje velike torbice.

Ste morda kdaj razmišljali, da torbica pove marsikaj o vas? Verjetno ne, Poglejmo si nekaj zanimivosti o njej in vaši osebnosti.

Catherine Eisman je dve leti raziskovala, kaj ženske nosijo v torbicah in v svoji uspešnici Kako oceniti žensko po torbici, razlaga 40 tipov osebnosti, razvrščenih v štiri glavne kategorije.

1. Minimalistični tip

Ženske, ki spadajo v to kategorijo, so mojstrice organizacije. V njihovi torbi so denarnica, ključi, mobilni telefon in sončna očala. Predmeti, ki nimajo namena, se ne bodo nikoli našli v njeni torbici. Točno vedo, kje so, so izjemno organizirane v življenju.

V njej so samo nujne stvari. Foto: Creative / Unsplash

2. Kreativka

Torbica, ki jo najbolje opisuje izraz – luknja brez dna, pripada ženskam, ki se opredeljujejo kot svobodomiselne. V njihovi torbici se najde vse – od pozabljenih neplačanih računov do nogavic. Toda vsebina je organizirana, čeprav se zdi kaotična. Ustvarjalne ženske običajno izberejo torbe svetlih barv, ki kažejo njihovo odprtost in dostopnost.

3. Junakinja

Vedo, da je življenje polno presenečenj in so pripravljene nanje. V torbici je veliko stvari, a vsaka ima svoj namen. Tam so tudi zobne ščetke in lasne gumice, pogosto pa se tam najde tudi polnilec za mobilni telefon, nakit in podobno.

4. Skrbna duša

S seboj nosijo veliko predmetov, ki bi jih drugi morda kdaj potrebovali. Torej, ko potrebujete obliž ali zdravilo proti bolečinam, pokličite njih. Skrbne duše so zelo občutljive in imajo vedno pri sebi knjigo, ki jih popelje v svet domišljije.

Torbica, ki jo nosijo uspešne ženske. Foto: Nassim Boughazi / Unsplash

Majhne torbice

Za manjše torbice se bodo odločile ženske, ki za srečo ne potrebujejo veliko stvari, denarja, ali ljudi, da bi bile srečne. Srečne so z majhnim številom prijateljev, s katerimi imajo kvaliteten odnos.

Srednje torbice

Srednje velike torbice so izbira žensk, ki imajo rade občutek varnosti. Vedno se pozanimajo o stvareh, preden se bodo odločile. Če je torbica videti glamurozno, je ta oseba zelo samozavestna in odprta za nove izkušnje in poznanstva.

Velike torbice

Velike torbe običajno pripadajo ženskam, ki se rade učijo novih stvari. Naramnice so zaščitni znak žensk, ki so izjemno dobre organizatorke svojega časa.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!