fbpx

Kakšno ljubezen si želi ženska glede na njeno astrološko znamenje?

Foto: Envato

Si želite njeno ljubezen? Lažje jo boste osvojili, če boste pogledali v značilnosti njenega astrološkega znamenja.

V želji, da bi osrečili žensko, ki vas zanima, lahko naredite napake, ki bi se jim lahko izognili, če bi že od začetka imeli v mislih značilnosti njenega astrološkega znamenja.

Spodaj je zapisano, kako si ženske želijo, da bi jih ljubili!

Oven

Želi si, da bi bil njen najboljši prijatelj. Ženska v znamenju ovna si želi zveze, v kateri se bo lahko pogovarjala s teboj o vsem – o lahkih, težkih in strokovnih temah. Želi si zvezo, v kateri se bo počutila sproščeno in zabavno, in bo lahko nekoliko norčava. Želi si, da si njen najboljši prijatelj, njen ljubimec, zaupanja vredna oseba in življenjski sopotnik. Če ti je mar zanjo, jo prepričaj, da si lahko njen prijatelj kakor tudi ljubimec.

Bik

Želi si popolno razmerje, takšno iz pravljice. Je zelo estetsko naravnana, samostojna in aktivna posameznica. Želi, da jo presenetiš in se trudiš, da jo očaraš. Želi biti ponosna nate, zato moraš biti samozavesten, skrbeti zase in ji pokazati, kako odličen in popoln partner si.

Dvojčka

Želi si, da se povežeš z njo, kot še nihče prej. Je strastna in svojeglava. Če jo želiš obdržati, moraš nenehno negovati njeno pozornost. Želi si odkritost, zaupanje, intelektualne in čustvene pogovore ter veliko strasti. Neprestano ji moraš dajati občutek, da je zaželjena.

Želi si tvoj smeh. Foto: Andrea Piacquadio / Pexels

Rak

Popolnoma ti mora zaupati. Je zelo čustvena, a tudi zelo nezaupljiva. Ve, kako ranljiva je in če jo prizadeneš, bo to težko prebolela, težje kot katerikoli drug astrološki znak. Ko spusti svoj obrambni zid, zgrajen okoli njenega občutljivega srca, je za vedno tvoja. Bodi njen najboljši prijatelj, njena največja opora in občudovalec ter strasten ljubimec.

Lev

Levica želi popolno zavzetost. Teritorialno usmerjeni levi želijo biti prepričani v svojega partnerja na vseh ravneh. Vi ste njen partner in to bi morali razumeti kot največji privilegij – izbrala vas je med najboljšimi. Časti jo kot kraljico svojega življenja in vedno bo dobrohotna, modra, sijoča, popolna in samo tvoja.

Devica

Želi se postarati s tabo. Racionalne in logične device so sanjarke – sanja, da bo vedno naredila pravo stvar in našla najboljšo rešitev zate. Potrebuje nekoga, ki ji ponudi izziv in jo hkrati sprejme. Tistega, s katerim bo skozi življenje rasla in postarala. Bodite njen partner v zločinu, najboljši prijatelj, nekdo, ki v jo vsaki situaciji razume in podpira.

Želi si tvojih poljubov. Foto: Kumar Chandugade / Unsplash

Tehtnica

Želi, da jo obožuješ. Je najbolj romantično znamenje v astrologiji in potrebuje te, da gojiš globoko strast do nje in da jo obožuješ, kakor ona tebe. Če jo želiš obdržati, ne smeš storiti ničesar drugega kakor biti srečen, da te je izbrala. Tako fantastična in čudovita oseba, kakor je ona, ki je sposobna neskončne ljubezni.

Škorpijon

Hoče, da si jo vedno želiš. Škorpijoni so nenehno ljubosumni in nenehno napeti zaradi tega, ne glede na to, kako močno se trudijo to prikriti. Vedeti mora, da si jo želiš, kolikor si ona želi tebe, čeprav se običajno počuti zelo neprijetno pri izkazovanju čustev in izražanju tistega, kar sodi v najglobljo intimo. Ženska, rojena v znamenju škorpijona, je živi ogenj, za svojim zadržanim nasmehom in vedenjem. Vedeti mora, da je edina, ki si jo želiš v tvojem življenju.

Strelec

Želi si, da bi bila njena zveza njena najboljša pustolovščina. Je raziskovalka. Ne želi si tradicionalne partnerske zveze. Zanjo je partnerstvo timsko delo, skupno raziskovanje življenja, užitkov in raznolikosti. Če želi ostati s teboj, moraš imeti enako strast do pustolovščin in zabave kakor tudi zanjo. Dolgčasa ti ne bo oprostila.

Želi biti tvoja muza. Foto: Kate Kozyrka / Unsplash

Kozorog

Želi se umiriti. Ženska, rojena v znamenju kozoroga, ceni materialno udobje enako kot duševni mir. Potrebuje partnerja, ki ima enake vrednote in cilje. Je popolnoma predana in vedno na tvoji strani, vse, kar ji moraš dati, je mir, zaupanje, organiziranost in udobje domačega življenja – partnerstvo in intimnost sta zanjo sveta in ju bo branila in varovala z vsem srcem.

Vodnar

Želi ustvarjati. Je ustvarjalna, umetniška in predana višjim ciljem. Ne želi običajnega odnosa. S teboj želi ustvarjati – pravljico, družino, manifestacijo življenja, v katerem se bo počutila v harmoniji s seboj in vesoljem. Podpri jo v umetnost, bodi njen navdih, daj ji intelektualno in duhovno spodbudo in bodi eno z njo – v vsem.

Ribe

Želi biti tvoja muza. Če obstaja muza v človeški podobi, je to ženska, rojena v znamenju rib. Deli tvoje sanje, čuti vso tremo tvoje duše in bdi nad teboj, poskuša uresničiti tvoje želje. Če želiš veliko od življenja, je ta občutljiva partnerka tvoja sorodna duša, nekdo, ki te bo vedno razumel in podpiral.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!