Kamera Olympus Pen E-PL9: klasični dizajn v vsej svoji veličini

Olympus nadaljuje z izdajanjem serije fotoaparatov, ki jo je navdahnil klasični dizajn. Pen E-PL9 je izboljšana različica predhodnika PL8. Kaj lahko pričakujemo od nove različice?

Fotoaparat  Olympus Pen E-PL9 vsebuje senzor Live MOS, ki uporablja koncept standarda mikro štiri tretjine. Ta zagotavlja visokokakovostne fotografije za fotoaparate brez zrcala in z izmenljivimi objektivi. Senzor z ločljivostjo 16 megapikslov se povezuje s procesorjem TruePic VIII  in 121-točkovnim sistemom za zaznavanje kontrasta.

Vam je bolj všeč rjava...
Vam je bolj všeč rjava…

Z Olympusovim novim fotoaparatom nam bo omogočeno snemanje videoposnetkov v najboljši možni ločljivosti 4K. S funkcijo Low Energy Bluetooth lahko posnetke prenašamo na druge naprave, ob tem pa tudi vklopimo kamero prek brezžične povezave.

... ali črna različica?
… ali črna različica?

Fotoaparat tehta le 332 gramov. V primerjavi s prejšnjimi modeli je moč opaziti večjo površino “gripa” na sprednji strani kamere in večje tipke za spreminjanje načina fotografiranja.

Pen E-PL9 lahko kupite preko spodnje povezave će za 699 evrov v nemškem Amazonu. Torej primeren za vse, ki iščejo elegantno kamero, ki je za povrhu še preprosta za uporabo.

Galerija – Olympus Pen E-PL9: klasični dizajn v vsej svoji veličini

Dodatne Informacije

Več informacij:
olympus-europa.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!