fbpx

Katera astrološka znamenja dajo vedno prednost drugim pred seboj

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Vedno so tam za vas, ko jih potrebujete. Zdi se vam, da so nezlomljivi, da nimajo problemov, saj nikoli ne govorijo o njih.

Dati druge na prvo mesto je vrlina, toda postaviti sebe na prvo mesto – je velik izziv za spodaj zapisane astrološke znake.

So zelo občutljivi in empatični. Nekdo, ki si ga želite imeti v življenju.

Rak

Raki so skrbni in zaščitniški ne le do bližnjih ljudi, temveč tudi do vseh, ki so v stiski. Nesebično skrbijo za druge in po svojih najboljših močeh izpolnjujejo njihove želje.

via GIPHY

Pomagali bodo tudi sodelavcem, sosedom in neznancem, ki se zdijo izgubljeni in nemočni. Na ulici se bodo ustavili in nekoga vprašali, ali jim lahko pomagajo, brez neprijetnega občutka, da bi se vsiljevali. Če pa bodo sami potrebovali pomoč, bodo za vsako ceno poskušali to skriti in nikogar obremenjevati.

Če jih vprašate, ali so dobro in ali lahko, kaj storite zanje, vam bodo rekli, da je vse v redu, in se zahvalili za vašo skrb ter bodo svoje težave poskušali rešiti tiho in nevsiljivo sami. Če se po pomoč obrnejo na vas, to pomeni, da so res obupani in da so že poskusili vse, kar lahko, in ugotovili, da tega ne zmorejo sami.

via GIPHY

Ribi

Ribe so zanesljivi svetovalci, skrivni skrbniki in izumitelji kreativnih rešitev za težave drugih ljudi. Vsi pridejo k njim, da jim zaupajo svoje težave dobijo tolažbo, razumevanje, podporo in pomoč. Preprosto lahko pogledajo različne situacije na svoj način, z drugačne perspektive, da vidijo povezane podrobnosti, ki jih drugi ne opazijo.

Ribe vskočijo takrat, ko je pomoč najbolj potrebna in je zelo učinkovita ter uspešna. Nežno, a odločno vzamejo stvari v svoje roke in pokažejo veliko avtoriteto pri zagovarjanju drugih.

via GIPHY

Medtem pa, ko se sami znajdejo pred težavami, ko se morajo postaviti zase, da bi zaščitili svoje pravice, svoja čustva ali svojo integriteto, se redkokdaj obrnejo na drugo osebo, ker nočejo nikogar motiti. Počutijo se nemočne, še huje pa jim je ob misli, da bi to nekomu povedali, da bi jim pokazali svojo slabost in sprejeli pomoč.

Škorpijon

Borili se bodo za tiste, do katerih jim je mar in nikoli ne bodo pričakovali ali prosili, da se nekdo zavzame zanje, zastopa njihove interese in jim pomaga. Škorpijoni uporabljajo vse taktike, da pustijo vtis nedotakljivosti, da iz preventivnih razlogov vzbudijo spoštovanje in malo strahu. To običajno deluje zelo dobro, zato skoraj nikoli ne prosijo za pomoč in se sami rešujejo iz težav.

via GIPHY

Ko gre za odnose z bližnjimi, ne bodo izrazili nezadovoljstva ali prosili za karkoli, ampak bodo počakali, da bo sogovornik razumel, kaj se dogaja in naredili tisto, kar je potrebno. Takšno vedenje in čustvena nedostopnost jim otežuje odnose.

Devica

Device znajo izraziti svoje potrebe in zahteve, saj vedo, kaj je dobro zanje, tako kakor vedo, kaj je dobro za druge. Zelo se trudijo, da ne bi prišli v situacijo, da bi prosili za pomoč. Preprosto ne verjamejo, da bi moral nekdo skrbeti zanje ali da bi to lahko naredil bolje kot sami. Prepričani so, da so bolj odgovorni, učinkoviti in organizirani kot drugi. Pripravljeni so prevzeti pobudo in narediti, kar je potrebno – za druge.

via GIPHY

Zase ne bodo skrbeli transparentno, poskrbeli pa bodo , da se te situacije ne bodo več dogajale, podobno kot to počnejo škorpijoni.

Ko se znajdejo v situaciji, ko potrebujejo pomoč in podporo, se obrnejo na najbolj diskretno osebo, ki jo poznajo (čeprav jim to morda ni najbližja oseba), ker jim je zelo pomembno, da o njihovih slabostih ne ve veliko ljudi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!