fbpx

KAVALOVA RIŽOTA S KARIJEM IN TRAVIŽANSKIM RADIČEM

SESTAVINE:1 dcl riža1 manjša glavica travižanskegaradiča1 mala žlica karijaščepec soli in popra5 dkg pora1 strok česna1 dcl belega vina1 velika žlica oljčnega olja3 dkg parmezana3 dcl jušne ...

SESTAVINE:
1 dcl riža
1 manjša glavica travižanskega
radiča
1 mala žlica karija
ščepec soli in popra
5 dkg pora
1 strok česna
1 dcl belega vina
1 velika žlica oljčnega olja
3 dkg parmezana
3 dcl jušne osnove

PRIPRAVA:
Na olju prepražimo por in riž, da
postekleni. Dodamo ostale sestavine
in kari. Zalijemo z vinom in jušno
osnovo. Kuhamo 6 minut v loncu na
pritisk. Postrežemo s parmezanom
in dekoriramo z na rezine
narezanim radičem.

Prejšnje
Kari

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.