fbpx

Kavarna Cojzla: prva brezglutenska kavarna v Sloveniji

Kavarna Cojzla

Cojzla je odprla svojo prvo kavarno na Brodu v Ljubljani. V kavarni bodo poskrbeli, da se boste lahko sladkali še bolj zdravo, saj so vse sladice brez glutena. Sladice so pripravljene iz vrhunskih sestavin, kar boste začutili tudi v samem okusu.

Osnovne Informacije
Naslov
Kavarna Cojzla
Tacenska cesta 121
Ljubljana
Povezava
Urnik
Ponedeljek - Petek 6:30 - 19:00
Sobota 8:00 - 17:00
Nedelja zaprto
Kontakt
031 727 876

Za obiskovalce je na voljo sladko in slano pecivo ter tudi nekaj toplih jedi. Kot se za kavarno spodobi, vam bodo v Cojzli postregli z odlično kavo – SPECIALITY kavo. Kavna zrna izvirajo iz Kolumbije, kjer rastejo na nadmorski višini 1.450 metrov. Zaradi visoke nadmorske višine rasti ima kava zato nižjo vsebnost kofeina (približno 88 mg na skodelico), kar je dobrodošlo predvsem za vse tiste, ki se morajo izogibati kofeinu. Da je kava nekaj res posebnega, dokazuje tudi dejstvo, da je na voljo le v izbranih lokalih po Sloveniji, med drugim v restavraciji Hiša Franko, ki jo vodi svetovno priznana kuharica Ana Roš.

Ko se boste prihodnjič povzpeli na Šmarno goro ali se mudili v njeni bližini, se vsekakor ustavite v Cojzli ter si privoščite trenutek sladke pregrehe.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
Facebook Kavarna Cojzla

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!