fbpx

Kdo v horoskopu nosi srce na dlani, kdo se skriva za masko?

Nekateri ljudje se skrivajo za masko, drugi nosijo srce na dlani. Kaj pa vi?

Kako občutljivi ste glede na vaše astrološko znamenje?

Ribi

Znamenje, ki mu vlada zasanjani Neptun, je eden najbolj čustvenih in inteligentnih znakov astrologije. So občutljivi, požrtovalni in neutrudno pomagajo ljudem v stiski, s tem včasih zanemarijo lastne želje in potrebe. Bežijo od realnosti.

Oven

So drzni, pogumni, tekmovalni. Vsako stvar znajo pripeljati do cilja, saj ne znajo biti polovičarski. So zelo organizirani, disciplinirani. Njihova tekmovalna narava lahko marsikoga odbije, predvsem tiste ljudi, ki jih ne poznajo. Ker so lahko, ko stvari ne potekajo tako kot si želijo, sebični, le zaradi tega, da uveljavijo svojo voljo.

Bik

Nihče ne ceni lepih stvari v življenju bolj, kakor oni. So čustveno znamenje. Uživajo v razvajanju, dobri hrani in so materialisti. Vsak korak naprej skrbno načrtujejo, ker morajo biti prepričani, da nove stvari ne bodo porušile tistega, kar so že dosegli. Ne tvegajo, raje se oklepajo starih navad.

Biki so čustveno znamenje.
Biki so čustveno znamenje.

Dvojčka

So nenehno lačni novih izzivov, radovedni in intelektualni. Radi imajo otipljive razlage. So občutljivi na nova čustva, se hitro navdušijo, a že naslednji trenutek jih vznesenost mine. Nenehno morajo biti v gibanju, da kaj ne zamudijo.

Rak

Ne dovolijo, da jih prevarate z vašim obnašanjem. Imajo trdo lupino, a v sebi so preobčutljivi in zaskrbljeni. Radi spreminjajo razpoloženja. Pomemben jim je občutek, da jih drugi potrebujejo, včasih manipulirajo s čustvi, da bi našli vašo pozornost.

Lev

Njihovo veliko srce, velikodušnost in ljubezen do smeha, ga spremenijo v toplo osebo. Niso najbolj občutljivi, vendar občutke le redko skrivajo. So zelo zaščitniški. Strastni in borbeni. Radi so v središču pozornosti, da jih ljudje obožujejo. Da bi bili zadovoljni, se morajo počutiti posebne in edinstvene. Potrebujejo pohvale in občutek sprejetosti, da bi se počutili varno.

Levi niso najbolj občutljivi, vendar občutke le redko skrivajo.
Levi niso najbolj občutljivi, vendar občutke le redko skrivajo.

Devica

Čeprav so na splošno praktični in logični, lahko zaradi njihovega perfekcionizma pretiravajo s podrobnostmi. Krčevito vztrajajo na malenkostih in ostro kritizirajo druge, čeprav so lahko tudi preveč kritični do sebe. Večkrat so ponoči budni in podoživljajo neprijetne trenutke, ko so drugi na njih že davno pozabili.

Tehtnica

Ko so priča nepravičnosti so mirni, a v sebi kričijo. Neenakost in zatiranje na njih vplivata bolj kot na ostale. Se neprestano soočajo z ocenjevanjem, ker so precej neuravnoteženi, svoje občutke nemoči, kaosa in zmede spretno prikrivajo.

Škorpijon

Odlično presodijo značaj in zlahka občutijo motive drugih ljudi. Vedo, kdaj je trenutek, da spustijo nekoga iz življenja. Verjamejo intuiciji, ki jih bo v pravem trenutku opozorila na napačne ljudi. Ne marajo pretvarjanja in izumetničenosti, kar bodo tudi pokazali. So strastni in intenzivni, nikakor ne prenesejo laži.

Škorpijoni so strastni in intenzivni, nikakor ne prenesejo laži.
Škorpijoni so strastni in intenzivni, nikakor ne prenesejo laži.

Strelec

Za njih je življenje potovanje, torej, če potrebujete nekoga, da z njim potujete na konec sveta – je strelec prava izbira. Je radoveden in spontan. Odprt za spremembe in nove izkušnje, kar pomeni, da drame, čustev ali dogodkov običajno, ne jemlje preveč resno. So dobri po srcu in radi pomagajo ostalim.

Kozorog

So premišljeni in disciplinirani. Opirajo se na logična sklepanja in se redkokdaj prepustijo čustvom. So razumni in pragmatični. Pred njimi se ne pretvarjajte, ko vidijo, da se nekdo z njimi igra, se bodo od njega oddaljili in ne bodo želeli več imeti opravka z njim. Večkrat se borijo z demoni v sebi.

Vodnar

Imajo sloves, da so oddaljeni in neobčutljivi, a običajno potrebujejo le nekaj več časa, da se navežejo, preden so čustveno intimni. Pomembno jim je graditi zaupanje, vendar jih ne smete priganjati. Ni emocionalen in ne zna ravno čustvovati, se zelo težko naveže. Ne poskušajte jih spremeniti. Živijo po svojih pravilih. Če jih boste želeli spremeniti, vam bodo to za vedno zamerili.

Vodnarji imajo sloves, da so oddaljeni in neobčutljivi, a običajno potrebujejo le nekaj več časa, da se navežejo, preden so čustveno intimni.
Vodnarji imajo sloves, da so oddaljeni in neobčutljivi, a običajno potrebujejo le nekaj več časa, da se navežejo, preden so čustveno intimni.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!