fbpx

Kitty Hawk Flyer: ‘dron’ za osebni prevoz

Kitty Hawk Flyer

Kitty Hawk Flyer po vsej verjetnosti še ne bo nadomestil vašega avtomobila, ponuja pa odlično alternativo za tiste, ki imajo radi letenje in ki jih zanimajo nove tehnologije in nove pogruntavščine.

Kitty Hawk Flyer omogoča najpreprostejšo izkušnjo z letenjem. Registrirano je kot ultra lahko letalo in je zasnovano za uporabo nad površinami, kjer se ne srečujemo z veliko ovirami. V tem primeru bi bilo to morje, jezero ali travnik, nikakor pa ne naseljeno območje. Za letenje s Flyerjem ne potrebujete nobene posebne registracije ali izpita, so pa seveda razlike in pogoji od države do države drugačni, pa tudi kakšen trening pred letom ne bi bil odveč. Flyer je kot nekakšen dron z 10 propelerji, ki za pogon uporablja električno energijo.

Flyer omogoča 20 minut letenja in doseže najvišjo hitrost pri 32 km/h. Z njim lahko poletimo do 3 metre visoko, da pa je vse to mogoče, gre zahvala lahki kompozitni zgradbi, ki je med drugim tudi vodoodporna. Kitty Hawk Flyer je zanimiva pogruntavščina, ki bo verjetno bolj kot ne igrača premožnejšega sloja in kakšna športna atrakcija v turističnih kompleksih.

Galerija slik – Kitty Hawk Flyer

Dodatne Informacije

Več informacij:
flyer.aero

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!