6 stvari, ki jih moraš vzeti s seboj na roadtrip

6 stvari, ki jih moraš vzeti s seboj na roadtrip

Poletje je čas, ki si ga vzamemo zase in za kakovostno preživljanje časa s svojimi najbližjimi. Ne glede na to, kam vas bodo ponesle noge, letalo ali vlak, pa bodite pred odhodom pozorni, da ne pozabite doma na ključne pripomočke vsakega potovanja. Če načrtujete roadtrip, pa morate s sabo vzeti še nekaj dodatnih pripomočkov. Ta seznam 6 stvari, ki jih moraš vzeti s seboj na dopust, ti lahko pomaga pri pakiranju.

Če letošnje poletje načrtuješ potovanje z avtom od enega mesta do drugega, ti bo zagotovo prav prišel ta seznam 6 stvari, ki jih moraš vzeti s seboj na roadtrip.

Osnovne potrebščine za avto

Če boš potoval z avtom, nikar ne pozabi na svoje vozniško in prometno dovoljenje. Priporočamo pa, da vzameš tudi osnovna orodja, ki jih lahko uporabiš za majhno popravilo, če se avto na poti  pokvari.

Za roadtrip se dobro pripravi
Za roadtrip se dobro pripravi

Skodelica za kavo in steklenica za vodo

Če bo tvoje potovanje zelo obsežno, se ti bo zagotovo zgodilo, da boš kakšen dan zelo veliko za volanom. S sabo vzemi skodelico za kavo s pokrovčkom, da se boš lahko med vožnjo poživil. Ne pozabi na steklenico za vodo.

Potrebščine za telefon

Ne pozabi na polnilec za telefon za v avto – po vsej verjetnosti se boš zanašal na mobilni navigacijski sistem. Priporočamo tudi, da vzameš prenosne zvočnike.

Zdravila in prva pomoč

Varnost mora biti vedno na prvem mestu. Na pot vzemi osnovna zdravila (protibolečinske tablete,  gel aloe vere proti opeklinam) ter potrebščine za prvo pomoč.

Kamera in fotoaparat

Ne pozabi na pripomočke, ki ti bodo pomagali, da boš na oprijemljiv medij shranil nepozabne spomine, ki jih boš nabral na potovanju.

PREBERITE ŠE: Kako najlažje preživeti vroče poletne noči, če nimaš klime?

Le s primerno opremo boš lahko posnel nepozabne trenutke
Le s primerno opremo boš lahko posnel nepozabne trenutke

Kozmetični in higienski pripomočki

Ne pozabi na osnovne higienske pripomočke. Poleg klasičnih stvari si spakiraj tudi osvežilne robčke ter gel za razkuževanje. Kdo ve, kam te popelje cesta.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!