Pohodniški čevlji Nike ACG Ruckel Ridge prepričujejo s funkcionalnostjo in modnostjo

Nike ACG Ruckel Ridge

Težko je najti obutev, ki je hkrati dovolj robustna, da se zoperstavi težkim pogojem, in dovolj moderna za vsakodnevno uporabo. Pri Nikeu so poskrbeli, da bo par pohodniških čevljev, ki ustreza temu opisu, na voljo tudi vam.

S čevlji Nike ACG Ruckel Ridge boste pripravljeni na pohode po vseh terenih. Novi model namreč vsebuje peno PORON, ki absorbira vse tresljaje in ponuja vašim stopalom najboljšo podporo in udobje. Sistem GravelRockMoss prispeva k boljšemu oprijemu, medtem ko je zgornji del obutve oblikovan s pomočjo tehnologije 4D Fit Mesh.

Zahvaljujoč izjemni odpornosti škornjev lahko z njimi prehodite stotine kilometrov, ob tem pa se boste za nameček počutili nadvse udobno. Model ACK Ruckel Ridge še posebej priporočamo tistim ljudem, ki so v svojem življenju neprestano razpeti med mestom in naravo.

Cena pohodniških čevljev je 180 dolarjev, kar preračunano pomeni 152 evrov. Na žalost jih trenutno ni na zalogi, zato lahko le upamo, da se bodo pri Nikeu odločili, da kupcem ponudijo še nekaj parov edinstvene obutve.

Galerija – Pohodniški čevlji Nike ACG Ruckel Ridge

Dodatne Informacije

Več informacij:
nike.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Hej, popotnik! Trajnostni nahrbtniki Fjallraven (2020)