fbpx

Ko je ob vas prava oseba, vsi dvomi izginejo!

Foto: Becca Tapert / Unsplash

Se vam je kdaj zdelo, da morate postati to, kar mislite, da si želi vaš partner? Da se morate prilagodili, da bi se vklopili v njegovo življenje? Ste prevečkrat morali nositi masko in spremeniti način govora, način razmišljanja, način izražanja, ker ste si želeli, da bi vas partner dojemal na določen način? To ni prava ljubezen.

Prava ljubezen je tista, kjer se vam ni potrebno spremeniti, ali dvakrat premisliti, preden spregovorite ali nekaj naredite.

Najboljša ljubezen je tista ljubezen, kjer se počutite kot doma. Kjer niste zaskrbljeni zaradi tega, kaj govorite in kako se obnašate. In, se ne bojite, da bi lahko rekli nekaj, kar bi jih spravilo v slabo voljo, ali da bi vas zaradi tega zapustili.

Nekajkrat ste bili z napačnimi ljudmi in ste negotovi. Mislite, da vas bodo vsi zapustili, ker imajo na voljo toliko drugih možnosti. Zdi se vam, da ne glede na to, kaj počnete, nikoli ne boste dovolj.

Ko ste s pravo osebo, ne boste čutili potrebe po spremembi tega, kdo ste. Ne bo se vam potrebno pretvarjati, da ste nekdo drug, da bi pritegnili njihovo pozornost. Ne bo jih zanimalo, ali ste preglasni ali pretihi. Ne bo jih zanimalo, ali ste generalni direktor ali brezposelna oseba. Ne bo jim mar za vaš stil ali barvo vaših las.

Preprosto veš! Foto: Kumar Chandugade / Unsplash

Sprejeli bodo, kdo ste! Sprejeli vas bodo z vsemi vašimi posebnostmi in nepopolnostmi.

Ko bo ob vami prava oseba, vas ne bo strah, da bodo odšli. Ne bodo vam vzbujali občutka, da se morate nenehno prilagajati in izgledati brezhibno ter igrati vlogo, ki so vam jo napisali v poglavju skupnega življenja.

S pravo osebo boste pozabili na vse igre in trike, ker bodo vedno našli načine, kako vas pomiriti. Vi pa boste preveč zaposleni z uživanjem z njimi, da bi razmišljali o čemerkoli drugem.

Ko se zaradi nekoga počutite tesnobno, delujete iz stanja pomanjkanja in se nikoli ne boste odprli nekomu, ki mu ne zaupate popolnoma. Ko pa vas nekdo ljubi takšne, kot ste, brez kakršnih koli pogojev, delujete iz stanje izpolnjenosti.

Tedaj ste umirjeni in vas ne skrbi, ali vas bodo razočarali ali prizadeli, ker vam dajo drugačno vrsto zadovoljstva, takšno, ki ga niste še nikoli občutili.

In tedaj spoznate, da še nikoli niste počutili videne, slišane ali ljubljene. Ljubezen prave osebe bo brisala vse dvome, ki ste jih imeli o sebi in o ljubezni.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!