fbpx

Koncert: David Garrett – Ljubljana bo oktobra 2018 gostila najbolj vročega violinista

David Garrett velja za najbolj seksi violinista na svetu. In o tem se boste lahko še letos prepričali tudi sami. S turnejo Explosive so bo namreč 12. oktobra 2018 ustavil tudi v Sloveniji, gostila pa ga bo Ljubljana.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Dvorana Stožice, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 39,00 €

Izjemno privlačen in vedno urejen nemški violinist David Garrett velja za enega najlepših klasičnih glasbenikov na svetu. Svetovno slavo mu je prineslo povezovanje klasične in pop glasbe, prav gotovo pa je svoj ‘piskrček’ pridal tudi njegov videz, zaradi katerega mu zvesto sledi več milijonov oboževalk s celega sveta.


Sedemintridesetletni David Garrett živi in ustvarja v New Yorku in Berlinu, njegova zvesta družba pa je 294 let stara violina Stradivari, eno najbolj dragocenih glasbil na svetu. David, ki se je v svoji karieri ukvarjal tudi z manekenstvom, se bo s svojo turnejo Explosive v Ljubljani ustavil 12. oktobra 2018. Čeprav to ne bo njegov prvi nastop v Sloveniji, bo eden najbolj priznanih glasbenikov mlajše generacije občinstvu predstavil nov glasbeni izraz.

Dodatne Informacije

Več informacij:
david-garrett.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.