Koncert: elektronska zasedba AWOLNATION v Gradcu

AWOLNATION, losangeleško elektronsko zasedbo, bomo lahko videli in poslušali 25. marca v PPC v Gradcu, Avstrija.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

PPC, Gradec, Avstrija

Organizator

PPC

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

38,50€

AWOLNATION je frontman Aaron Bruno ustanovil leta 2009. Preden je oblikoval Awolnation je pel pri številnih zasedbah, med drugim pri Giants, Hometown Hero in Insurgence.
Umik na solo projekte je Aaronu dovolil, da lahko končno uveljavi svoj ustvarjalni nadzor in glasbo naredi bolj osebno. Ime Awolnation izhaja iz srednješolskega vzdevka Aarona: “awol” je namreč vojaški sleng za “absent without ordered leave” (odsoten brez dovoljenja dopusta), saj se od ljudi ponavadi niti ni poslavljal, temveč je odšel brez besed.
Njegov prvenec Megalithic Symphony je izšel marca 2011 pri Red Bull Records. Pesem Sail je takoj postala svetovna uspešnica in na ameriški lestivi Billboard Rock Songs zasedla deseto mesto. Med drugim je dosegla platinasti status v Združenih državah Amerike in šestkratni platinastni status v Kanadi. Pesem je ostala v spominu po svojih melodičnih preobratih, neuradni video pa si je na Youtubu ogledalo več kot 150 milijonov ljudi.

PREBERITE ŠE: Koncert: Muse junija 2015 na Dunaju

Awolnation - Aaron Bruno
Awolnation – Aaron Bruno

Svojo priljubljenost je zasedba dosegla s svojim žanrom, s katerim briše glasbene meje – nanj so namreč vplivali različni žanri, vse od Radioheada, do Justice, dubstepa in metala. Njihov močan zvok, spevna besedila ter premišljeno zastavljeni ritem je zasedbi prinesel veliko radijskega prostora, pa tud reklam in Youtube posnetkov ter soundtrackov, vključno z House, Good Wife, Iron Man 3, Pretty Little Liars in Petdeset odtenkov sive.
V Grazu bodo AWOLNATION nastopili 25. marca ob 19. uri v PPC, Gradec, Avstrija. Cena vstopnice je 38,50 evra.

Dodatne Informacije

Več informacij:
popculture.at in awolnationmusic.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!