Koncert: Metallica na Dunaju

Že več kot tri desetletja Metallica razveseljuje svoje oboževalce po celem svetu z izjemno glasbo in tako bo tudi na koncertu na Dunaju.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Krieau Open air, Dunaj, Avstrija

Organizator

Koncerti.net

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Cena aranžmaja: 102,99 evra.

Ni veliko skupin, ki bi svojo turnejo poimenovali By Request. A Metallica jo je, saj ob nakupu vstopnice preko spleta ,, zahtevamo’’ pesmi, ki jih želimo slišati na koncertu. In ustregli nam bodo. Ne samo, da to poletje nastopajo po največjih festivalih. Nastopili bodo tudi na Dunaju. Oder bodo delili s skupinami Alice in Chains ter Children Of Bodom.

Metallica 2014
Metallica 2014

Kakšen bo repertoar pa bo odvisno od udeležencev koncerta. Pričakujemo lahko, da se bodo mega uspešnice Enter Sandman, Nothing Else Matters ter One z gotovostjo umestile na železni repertoar. Za druge, manj znane uspešnice, ki jih v tri desetletja dolgi karieri z gotovostjo ni malo, pa se bomo morali potruditi in oddati svoj glas ob nakupu vstopnice. Seveda pa fantje pripravljajo tudi nov album in kakšne nove glasbene stvaritve se bodo tudi našle… kot nekakšna glasbena poslastica za Metallica sladokusce.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Odprta kuhna 2020 že drugi teden v juniju, po novem bo potekala dva dni!