fbpx

Koncert: numetalci Papa Roach na Dunaju

Kalifornijska numetal zasedba Papa Roach, na začetku tisočletja tudi eden najbolj zanimivih in svežih numetal bendov, prihaja z novim albumom Crooked Teeth 20. septembra na Dunaj. To je njihov deveti studijski album, ki je izšel maja letos.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Planet.tt Bank Austria Halle-Gasometer, Dunaj, Avstrija
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
38,90 €

Zgodba kalifornijskih numetalcev Papa Roach sega v srednješolske klopi, kjer so leta 1993 Coby Dick, Jerry Horton, Dave Buckner in Tobin Esperance oblikovali svojo zasedbo.
Na zemljevid svetovno znanih bendov in najbolj oboževanih hard rock skupin novega tisočletja jih je popeljal njihov drugi, v ZDA 3-krat platinasti album Infest (2000), na katerem se je znašel tudi izjemno priljubljen singel Last Resort. V zadnjih dveh desetletjih so se Papa Roach uveljavili kot pravi trendseterji v svetu rock glasbe: nominirani so bili za dva grammyja, gostovali so po celem svetu (tudi z Eminemom in Marilynom Mansonom) in ustvarili numetal himno, ki jo je po sedemnajstih letih še vedno moč zaslediti na radijskih valovih.


Deveti studijski album Crooked Teeth so izdali maja letos. Predstavlja njihovo vrnitev k preprostim in ‘lačnim’ koreninam. Od nalezljive naslovne skladbe, atmosferične lesketajoče se balade Periscope (s Skylar Gray), do s hiphopom prepletene Sunrise Trailer Park album prikazuje različne strani skupine Papa Roach in ponazarja, zakaj so tudi danes pomembni.

Dodatne Informacije

Več informacij:
paparoach.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!