fbpx

Koncert Perpetuum Jazzile na dan žena

Perpetuum Jazzile

Občinstvo je na koncertih Perpetuum Jazzile deležno unikatne glasbe, ki jo spremlja velika duša zasedbe. To niso zgolj ustvarjalne vokalne priredbe, ki so navdušile tudi že veliko priznanih glasbenikov po svetu, temveč Perpetuum Jazzile z občinstvom vedno deli tudi energijo in mogočen zvok, ki ga marsikdo ne bi pričakoval zgolj od človeškega glasu. Na koncertu, ki ga Perpetuum Jazzile v Domžalah prirejajo na dan žena, se o njihovi odličnosti prepričamo tudi sami.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Dvorana Komunalnega centra Domžale
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Predprodaja: 10€ - 20€

Perpetuum Jazzile je poznana kot ena najbolj spektakularnih in največjih vokalnih skupin na svetu. S strani kritikov priznani vokalni orkester iz Slovenije je priljubljen po zaslugi svojih močnih ritmov, bogatih harmonij, pozitivne energije, neprimerljive kreativnosti in posebne mešanice najrazličnejših žanrov glasbe, ki jo poustvarjajo samo s človeškim glasom – ljudske, popularne, jazzovske glasbe, gospela, bluesa, bossa nove, diska, funka in drugih. Glasba Perpetuum Jazzile vključuje tudi vokalna tolkala, tako imenovani človeški beat-box (human beatbox) z neverjetnim naborom z usti poustvarjenih bobnov in ritmov, poleg tega pa pevci skupine uporabljajo tudi roke in dele teles, s katerimi ponazarjajo dež, nevihte in druge, najrazličnejše okoljske pojave, od vzela letala do zvokovne interpretacije izvira vode. Bogat koncertni repertoar Perpetuum Jazzile, ki ga bomo poslišali na letošnji dan žena, vključuje edinstvene vokalne aranžmaje svetovno znanih glasbenih biserov in legend, poleg teh pa tudi na svojstven način izvedene in prearanžirane ljudske pesmi.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.perpetuumjazzile.si

Nakup vstopnic:
www.eventim.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.