fbpx

Koncert: Robbie Williams – Beograd – Ušče

Svetovni pop zvezdnik Robbie Williams bo 17. junija, v sklopu velike Let Me Entertain You turneje, nastopil na beograjskem Ušću.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Ušće Park, Beograd, Srbija
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 43,72€ do 77,57€

“Pekel je izginil, raj je prišel in jaz se odpravljam na turnejo,” so besede, s katerimi je Robbie napovedal svetovno turnejo in jo otvoril z razprodanimi koncerti v Madridu, Barceloni in Parizu. Edinstveni in karizmatični Robert Peter “Robbie” Williams je eden najbolje prodajanih izvajalcev vseh časov, s kar 11 albumi prodanimi v več kot 77 milijonih izvodov.
Pri 16. je začel kariero kot član benda Take That in sredi 90. se je odločil za samostojno kariero, kar se je pokazala kot ena najboljših odločitev v glasbeni industriji. Njegovi albumi so osvajali prva mesta na britanskih in svetovnih lestvicah.

Robbie Williams na turneji Let Me Entertain You 2015
Robbie Williams na turneji Let Me Entertain You 2015

Je prejemnik rekordnih 17 brit nagrad, leta 2006 pa se je vpisal v Guinessovo knjigo rekordov z 1,6 milijonov prodanih vstopnic v enem dnevu! Britanski The Guardian je o aktualni turneji zapisal: “Če kdo letos nudi več zabave in pripravljenost, da se občinstvu na koncertu v celoti preda kot Robbie Williams, bi želeli to videti.”

PREBERITE ŠE: Koncert: Robbie Williams prihaja aprila 2015 v avstrijski Linz

Dodatne Informacije

Več informacij:
robbiewilliams.rs

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.