fbpx

Kurzschluss 2017: v Ljubljano prihajajo Luciano, Marija Šerifović ter Miligram

V jeziku lanskoletnih elektronskih epopej in "live" nastopov glasbenih titanov Kurzschluss napoveduje tudi začetek letošnjega Kurzschlussovega rajanja. V Ljubljano tako 14. aprila prihaja resnična ikona tech house glasbe Luciano (DJ). Lucianu se bodo po 15. aprilu na Kurzschluss Live večeru pridružili še Marija Šerifović in zasedba Miligram.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Marmorna dvorana, Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 10,00 € do 35,00 €

Luciano je v Švici rojeni novodobni nomad. Začetki njegove glasbene kariere segajo v Čile, kjer je v rani mladosti začel eksperimentirati z elektronskimi bobni. Kot navdušenec nad detroitskima legendama Juanom Atkinsonom in Derrickom Mayem je elektronsko glasbo prenesel v prestolnico svoje južnoameriške domovine. Na njegove zvoke so se med prvimi odzvali v španski Ibizi, ki je bila njegova odskočna deska v svet. Sledila so vabila na največje glasbene festivale in ekskluzivne booiler roome. Luciano svoje privržence vseskozi nagrajuje z ‘odspejsanimi’ seti, singli in studijskimi albumi.
14. april

PREBERITE ŠE: Koncert: Ljubljana bo maja 2017 gostila legendarne Depeche Mode

Marija Šerifović, Miligram

Beograjčanki se na odru Kurzschlussa pridružuje prav tako beograjska zasedba Miligram.
Beograjčanki se na odru Kurzschlussa pridružuje prav tako beograjska zasedba Miligram.

Kurzschluss Live večer z zmagovalko evropske popevke Evrovizija 2007 Marijo Šerifović odpira okno v svet glasbenih balad, pristnih čustev ter izjemne odrske prisotnosti. Marija Šerifović v Ljubljano prihaja prvič in s svojo karizmo ter izdelanim odrskim nastopom napoveduje zapomljiv balkanski večer. Beograjčanki se na odru Kurzschlussa pridružuje prav tako beograjska zasedba Miligram. Milijoni ogledov glasbenih nastopov na družbenem omrežju YouTube, številne turneje po evropskih festivalih in drugje po svetu pripovedujejo o pronicljivih besedilih, nalezljivih ritmih in resno zabavnem balkanskem karakterju zasedbe. Po lanskoletnem premiernem večeru Balkan glasbe s Halidom Bešlićem in Harisom Džinovićem Kurzschluss Live napoveduje novi nori večer presežkov.
15. april

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com/KurzschlussClubbing

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!