fbpx

Lady Gaga na konju nove Versace kolekcije

Nedavno objavljene fotografije Versace kolekcije pomlad/poletje 2014 razkrivajo novo sodelovanje s pevko Lady Gaga.

Fotografa Mert Alas in Marcus Piggott sta pop zvezdo upodobila v klasičnem italijanskem stilu, značilnem za modno znamko Versace. Počivajoč na satenasti zofi, odeta v bogat nakit in svetlo vijoličasto večerno obleko, z ravnimi dolgimi platinastimi lasmi Lady Gaga močno spominja na prvo modno damo, Donatello Versace. To vsekakor ni naključje, saj omenjeni modni ikoni že dolgo veže prijateljstvo. Kot pravi Donatella, je z novo kolekcijo želela ujeti Gagino resnično lepoto in duh, ki naj bi poosebljala Versacijev DNA.

Na drugi strani tudi pevkin najnovejši album Artpop nosi pesem z naslovom Donatella. Nosilna kreacija v barvi sivke je že ugledala luč na nedavni podelitvi nagrad AMAs, kjer je Lady Gaga ponovno presenetila, tokrat s prihodom na belem konju.

Nova kampanja “Lady Gaga za Versace” bo javnosti v celoti predstavljena januarja, do takrat pa lahko podrobnosti spremljate na družbenih omrežjih prek hashtaga #VersaceLovesGaga.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.