fbpx
Foto: Land Rover

Land Rover Discovery Metropolitan Edition: je vrh ponudbe modela Discovery

Land Rover je predstavil ʺdopolnitevʺ palete modela Discovery, za modelno leto 2023, z najvišjim nivojem opreme Metropolitan Edition.

Land Rover Discovery Metropolitan Edition za svoje izhodišče uporablja nivo opreme R-Dynamics HSE. K temu dodaja svetle vstavke v masko in logotip Discovery in svetlo sive vstavke v spodnji del odbijača. ʺObutaʺ ima platišča v velikosti 22-palcev, z diamantnim brušenjem in sivimi pobarvanimi notranjimi deli platišča. Zavorne ploščice so obarvane črno. V notranjosti ponuja dekoracijo Titanium Mesh, del standardne opreme pa so projecirni zaslon, ogrevan volanski obroč, hlajen predal med prednjima sedežema in štiri conska klimatska naprava. Tretja vrsta sedežev je ogrevana in elektronsko nastavljiva.

Discovery Metropolitan Edition bo imel na voljo zgolj en motor in sicer bencinski turbinski 3,0-litrski vrstni 6-valjnik z 48-voltno tehnologijo blagega hibrida, ki proizvede 360 konjskih moči in 500 Nm navora. Povezan je z 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom, vleče pa lahko do 3.719 kilogramov težak tovor. Nekaj nadgradenj bodo doživele tudi manj opremljene različice Discoverya, vse pa bodo imele serijsko na voljo predal za brezžično polnjenje naprav, ogrevanje prednjih sedežev, adaptivni tempomat, tri consko klimatsko napravo in avdio sistem Meridian.

Dodatne Informacije

landrover.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!