fbpx

Lažejo brez sramu: 5 vrst ljudi, ki jim NE SMEŠ zaupati, ker te bodo izdali

Naše zaupanje je vredno in nikoli ne bi smelo biti ogroženo. Vprašanje pa je, komu ga lahko zaupamo! Z gotovostjo ne tem petim tipom ljudi.

Čeprav ne moremo točno določiti, kdo so zaupanja vredni ljudje, obstajajo nekatere vrste oseb, ki jim enostavno ne moremo zaupati. Prepoznamo jih po nekaterih lastnostih, na katere ste lahko pozorni, ko odkrivate, ali je oseba zaupanja vredna ali ne.

5 vrst ljudi, ki jim NE SMEŠ zaupati, ker te bodo izdali …

Šarmantni ljudje

Šarmantni ljudje imajo v sebi nekaj posebnega.
Šarmantni ljudje imajo v sebi nekaj posebnega.

Šarmantni ljudje imajo v sebi nekaj posebnega. Zanje velja, da so v družbi dobro sprejeti, so zanimivi in oddajajo posebno energijo ‒ in z gotovostjo lahko rečemo, da so to pozitivne lastnostni. Vendar obstajajo šarmantni ljudje, ki uporabljajo svoj šarm, da bi izkoristili druge. Zdijo se, da so prijazni, a v resnici želijo izvedeti stvari o drugih, ne da bi povedali kaj o sebi. In seveda te informacije izkoristiti v pride sebi!

Neempatične osebe

Ljudje, ki si ne zaslužijo zaupanja, niso empatični. Preprosto se ne želijo postaviti v čevlje druge osebe. Pazite se jih, ker ste lahko njihova žrtev.

Ljudje, ki radi izdajo skrivnosti drugih ljudi.

Ljudje, ki radi izdajo skrivnosti drugih ljudi.
Ljudje, ki radi izdajo skrivnosti drugih ljudi.

Ko vam določena oseba ali dober prijatelj izda skrivnost druge osebe, je jasno, da bo enako storil tudi vam. Če boste z njim delili skrivnosti, bodo verjetno o tem vedeli čisto vsi.

Narcisi

Osebe z narcisoidnimi značilnostmi vidijo sebe kot center sveta. Prepričali vas bodo, da so tako pomembni, da morate z njimi ustvariti poseben odnos. Ko naredijo kakšno napako, pa ne bodo priznali, da so ravnali napačno. Manipulativno vas bodo prepričali, da ste krivi vi ali ste jih napeljali k takšnem obnašanju.

Neodločne osebe

Nikoli se ne morete zanesti na nedoločne ljudi.
Nikoli se ne morete zanesti na nedoločne ljudi.

Nikoli se ne morete zanesti na nedoločne ljudi, ker ne veste, ali bodo podprli vašo idejo. Danes se bodo strinjali, jutri bodo že spremenili mnenje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!