fbpx

Lego DeLorean Back To The Future: Marty McFly in “Doc” Brown sta “nazaj”

Lego DeLorean; Foto: lego.com
Zadnjič posodobljeno: :

Težko bi rekli, kdo je bil večja zvezda kultnega filma Nazaj v prihodnost, glavna junaka Marty McFly in doktor Emmet Brown ali pa morda njuno prevozno sredstvo, futuristični DeLorean. Slednji je zdaj na voljo kot komplet kock Lego, s sestavljanjem pa se lahko tudi vi vrnete v trenutke, ko ste prvič gledali zabavno komedijo.

Lego je predstavil ikonični avtomobil, ki je imel eno izmed glavnih vlog v filmu Nazaj v prihodnost. V kompletu je dovolj kock, da lahko oblikujete DeLoreana iz kateregakoli izmed treh filmov franšize. Lego DeLorean je sestavljen iz 1.872 kock in je dolg okoli 35 centimetrov, širok okoli 19 centimetrov in visok okoli 12 centimetrov. Narediti lahko zgolj eno izmed različic, je pa v kompletu dovolj kock, da si izberete katero koli različico iz treh filmov.

Lego DeLorean; Foto:lego.com

Lego DeLorean bo na voljo od prvega aprila dalje, po pričakovanjih pa bo stal okoli 170 evrov. Po priporočilih Lega je model namenjen starejšim od 18 let. Lego DeLorean se lahko pohvali s filmskimi “rekviziti”, kot je osvetljeni “flux capacitor”, na armaturni plošči pa najdemo celo pravilne časovne nastavitve iz filma. Na modelu se odpira pokrov motorja in “škarjasta” vrata.

Lego DeLorean; Foto:lego.com

V primeru da sestavite model iz drugega dela franšize, se bodo kolesa lahko postavila v položaj za letenje. Poleg avtomobila sta v kompletu še figurici doktor Browna in Marty McFlya, ki ima ob sedi nepogrešljivo letečo rolko. Da DeLorean ne bi ostal brez goriva niso pozabili na zaboj plutonija, bananin olupek ali prazno pločevinko gaziranega napitka.

Znižano za 25,00 EUR
PLAYMOBIL® 70317 Back to The Future Delorean
21.104 Ocen
Znižano za 7,00 EUR
Jada Toys Zurück in die Zukunft 3, DeLorean DMC-12...
1.368 Ocen

Zadnja posodobitev 2022-09-29 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Dodatne Informacije

lstore.si
Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!