fbpx

Porton Nature Hideouts: hedonistični kamp pri Rovinju

Foto: porton.hr
Zadnjič posodobljeno: :

Rovinj sodi med najlepša istrska mesteca, s svojim romantičnim starim delom, ozkimi uličicami in pisanimi hišicami. Le lučaj od mestnega jedra pa se nahaja Porton Nature Hideouts, ki nudi prekrasne poglede na panoramo Rovinja.

Številni Slovenci ga morda poznajo pod imenom Porton Biondi, no le ta, pa je v 2022 doživel temeljito preobrazbo. Iz dokaj neuglednega kampa pa je nastal eden bolj sodobnih na hrvaški obali. Na novo preurejeni kamp Porton Nature Hideouts je umeščen med borovce, na nekoliko dvignjenem terenu, ki omogoča lepe poglede na mesto, obalo in morje.

Prava paša za oči so na novo umeščene sodobne mobilne hišice, ki so zgrajene iz okolju prijaznih materialov. Vse se lahko pohvalijo z velikimi prostranimi terasami in zasebnimi bazeni. Luksuz! Hišni ljubljenčki so dobrodošli, gostje pa lahko izbirajo med tremi tipi hišic: Porton, Porton Pool in Family Holiday Home Pool.

Porton & Porton Pool hišice so opremljene z enakimi pripomočki in opremo, le da imajo slednje na voljotudi zaseben bazen. Hišice so velike 32 m2 in se ponašajo s kar 24 m2 veliko teraso. V njih lahko biva do pet oseb, na voljo pa sta dve kopalnici in velik dnevni prostor. Polno opremljena kuhinja ima tudi pomivalni stroj, toaster, mikrovalovko in avtomat za kavo, vse hišice pa so opremljene s klimatsko napravo.

Family Holiday Home Pool hišice so primerne za družine, ki potrebujejo nekaj več prostora. Nahajajo se v objemu gozdov in se ponašajo z zasebnim bazenom. Merijo kar 63m2, terasa pa je velika le pol manj. V njih najdete dve spalnici, kopalnico, velik dnevni prostor in polno opremljeno kuhinjo. Na terasi se lahko predajate sončnim žarkom na za to namenjenih stolih in ležalnikih.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!