Ljubezen je v zraku: kako preživeti popolno valentinovo doma?

Foto: IG loveandwildhearts
Zadnjič posodobljeno: :

Valentinovo se bliža in čeprav vemo, da imamo do 14. februarja še nekaj časa, si ne moremo kaj, da ne bi pomislili, kako bomo ta dan preživeli s partnerjem. V glavi se nam rojevajo različne romantične ideje, vendar moramo še vsaj malo počakati, saj svetovna pandemija žal še vedno traja, kar pomeni, da bi morali naši načrti ostati razumni in odgovorni.

Letos bo najbolje, da večerjo v novi, modni restavraciji nadomestimo z bolj intimno, v domači različici, ki je, verjemite nam, lahko enakovredna, če ne celo bolj romantična. Bodimo torej odgovorni in zaljubljeni, saj lahko naša ustvarjalnost in inovativnost zelo enostavno nadomestita vse drage izlete, darila in grandiozne geste.

V ta namen spodaj predlagamo nekaj zanimivih načinov, kako lahko letos praznujete valentinovo v toplini svojega (ali vajinega skupnega) doma!

Privoščita si skupni SPA-večer doma

To je odlična aktivnost za vse tiste pare, ki se radi sprostijo ob dolgih kopelih ali tuširanju, ki imajo radi masaže, maske za obraz, itd. Dobro ogrejte stanovanje, pripravite zadostno količino tople vode, kupite sveče in kopalne bombice (če imate kad), oblecita se samo v kopalne plašče in si skupaj privoščita hedonistični dan. Skupaj lahko preživita čas v kopeli, nato se masirajta z dišečimi olji in na koncu nanesita maske za obraz, serum in kremo. Vaša koža vam bo hvaležna za te dejavnosti in zagotovo boste ustvarili še globljo povezavo med sabo in svojim partnerjem.

Naročita svojo najljubšo hrano in pripravita filmski maraton

Če sta eden tistih parov, ki se zelo zanimajo za pop kulturo in večino svojega časa porabita za vpijanje različnih novih vsebin, je to morda popoln predlog za vaju. Sprostita se, za en dan pozabita na diete in si naročita svojo najljubšo hrano, pijačo ali kokice, se zleknita na posteljo in si skupaj oglejta maraton svojih najljubših filmov – če je le mogoče na večjem platnu ali projektorju. Tako bosta ustvarila pravo kinematografsko, pa tudi romantično in intimno vzdušje, saj bosta pokazala, da se dovolj dobro poznata in uživata v prisotnosti drug drugega, tudi če niste pripravljena in urejena za “uradni” zmenek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Love & Wildhearts (@loveandwildhearts)

Zamenjajta romantično večerjo z zajtrkom

Zajtrk je zelo pomemben obrok – lahko vam polepša ali pokvari dan. In ne glede na to, ali v to verjamete ali pa tudi ne, se lahko zabavate in klasično romantično večerjo, po kateri pa boste verjetno le zaspali, zamenjate z nenavadnim zajtrkom, ki ga načrtujete vnaprej. Skrijte pred svojim partnerjem živila, ki jih boste kupili, nato pa spontano začnite prinašati po eno stvar na mizo za dva. Lahko si celo naročite dostavo na dom, da si olajšate življenje, kasneje pa samo uživate v zajtrku, ki vas čaka. Lahko se odločite za sladke palačinke v obliki srca, z več različnimi namazi ali karkoli vam pride na misel – sami najbolje veste, kaj ima vaš partner rad in kako ga lahko presenetite! Verjemite nam, noben človek ne ostane ravnodušen pri dobrem obroku!

Pripravita “lov na darila”

Če se želite zabavati, je čas, da se poigrate z že kupljenimi darili. S partnerjem drug pred drugim skrijta darila, ki sta si jih namenila, vnaprej pa si izdelajta zemljevid s skrivnostnimi oznakami, kje bi lahko bilo darilo. To bo zanimiva dejavnost, ki bo dvignila navdušenje in pričakovanje darila, in v kateri bosta zagotovo uživala! Kdor prvi razreši skrivnost in najde darilo, je lahko zmagovalec,
ki dobi za nagrado na primer masažo, večerjo, itd.

Uredita se, kot da bi šla ven

Če pogrešate izhode in nočete preživeti še enega večera s kozarcem vina in v trenirki, se lahko pretvarjata, da gresta v najbolj priljubljeno restavracijo v mestu. Naličite se, oblecite svojo najboljšo seksi obleko in petke, ki jih hranite za posebne priložnosti, in pustite, da vaš partner pride v obleki. Poskusita se pripraviti v različnih sobah, tako da se ne bosta videla do samega trenutka zmenka v jedilnici ali dnevni sobi. Zaupajte nam, zašibila se mu bodo kolena, ko vas bo videl v vaši najboljši luči!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!