Majer’ca: pravljični butični hotel v Bohinju, za katerega komaj čakamo, da ga obiščemo

Zadnjič posodobljeno: :

V Bohinju je narava res čudovita, človeku vzame dih, zato nismo presenečeni, da je butični hotel Majer'ca prav tukaj našel svojo lokacijo.

Sodoben butični hotel Majer’ca, ki je plod sodelovanja slovenskih arhitektov in oblikovalcev, s svojim edinstvenim in premišljenim dizajnom stremi k modernemu, s prepletom tradicionalnega. Nahaja se na robu vasi Stara Fužina v neposredni bližini jezera in je prav tako navdušujoč kot narava, ki ga obdaja.

Foto: Hotel Majer’ca

V celotnem hotelu je poudarek na naravnih materialih, zato v notranjosti in zunanjosti prevladuje les, ki se popolnoma prilega naravnemu okolju kraja, kjer se nahaja. Prostorne in zračne sobe so urejene minimalistično in moderno, v lesenih detajlih prevladujejo beli in sivi odtenki, za popestritev pa so tukaj pisane tapete z motivi narave. Velika hotelska terasa in balkoni v sobah so še en čudovit dodatek, ki vam omogoča, da uživate v pogledu na naravo med pitjem prve jutranje kave, branjem knjige ali sprostitvijo po celodnevnem raziskovanju okolice.

Foto: Hotel Majer’ca
Foto: Hotel Majer’ca

V hotelu je tudi restavracija Majer’ca, kjer strežejo le okusne, domače jedi, pripravljene po lokalnih receptih s sodobnim pridihom. Restavracija je sicer odprta tudi za nehotelske goste.

Hotel Majer’ca je kategoriziran s štirimi zvezdicami in resnično predstavlja kraj, kjer se lahko sprostite od vsakdanjega življenja in preprosto uživate. Komaj čakamo, da se stanje normalizira in da hotel ob prvi priložnosti obiščemo. Vse dodatne informacije o cenah nastanitve najdete tukaj. Do takrat pa uživajte v fotografijah.

REZERVIRAJ HOTEL MAJER’CA

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Doma je najlepše: 5 nastanitev za ljubitelje aktivnosti in adrenalina