fbpx

Ljubezenska sreča v drugo: Znaki zodiaka, ki bodo pravo ljubezen našli šele v drugem zakonu

Foto: envato

Zakaj nekateri ljudje najdejo pravo ljubezen šele v drugem zakonu? So morda za to krive zvezde?

Vsak sanja o popolni, pravi ljubezni, tisti eni in edini, ki nas bo izpolnila do konca življenja. Vendar pa življenje ni pravljica, in za mnoge med nami prava ljubezen ne pride takoj. Astrologija ponuja zanimiv pogled na to, kako in kdaj lahko posamezni astrološki znaki izkusijo svojo pravo ljubezen.

Medtem ko nekateri srečneži najdejo svojega sorodnega duha že v prvem zakonu, drugi potrebujejo več časa in izkušenj, da bi našli resnično izpolnjujoč odnos. Posebno zanimivo je, da nekateri znaki svojo pravo ljubezen izkusijo šele v drugem zakonu. Razlogi za to so različni: od osebne rasti, dojemanja svojih resničnih potreb, do zrelosti, ki jo prinese čas.

Poglejmo, kateri znaki zodiaka so bolj nagnjeni k temu, da najdejo svojo pravo ljubezen šele v drugem zakonu in zakaj je temu tako.

Rak

Raki so znani po svoji globoki čustvenosti in potrebi po varnosti v odnosih. V prvem zakonu pogosto iščejo stabilnost in varnost, vendar morda še niso dovolj dozoreli, da bi našli pravo ljubezen. Pogosto se preveč prilagodijo partnerju in pozabijo na lastne potrebe.

V drugem zakonu pa so bolj samozavestni in bolj osredotočeni na to, kaj resnično želijo in potrebujejo. To jim omogoča, da najdejo partnerja, ki jih resnično izpolnjuje.

Druga poroka, druga ljubezen. Foto: Emma Bauso / Pexels

Lev

Levi so strastni in samozavestni, vendar v prvem zakonu pogosto iščejo potrditev in občudovanje. To jih lahko pripelje do izbire partnerja, ki jih ne izpolnjuje v celoti.

V drugem zakonu pa so bolj zreli in manj osredotočeni na zunanje potrditve. Namesto tega iščejo globljo povezavo in resnično ljubezen, ki presega površinske vidike odnosa. Tako lahko v drugem zakonu najdejo nekoga, ki jih resnično ceni in ljubi zaradi tega, kar so.

Tehtnica

Tehtnice so znane po svoji potrebi po harmoniji in ravnovesju v odnosih. V prvem zakonu pogosto žrtvujejo svoje lastne potrebe, da bi ohranile mir in stabilnost. To jih lahko pripelje do nezadovoljstva in občutka, da niso resnično ljubljene.

V drugem zakonu pa so bolj zavedne svojih potreb in bolj pripravljene postaviti meje. To jim omogoča, da najdejo partnerja, ki jih resnično spoštuje in jim ponuja enakopravno in izpolnjujočo ljubezen.

Škorpijon

Škorpijoni so intenzivni in strastni, vendar pogosto nosijo globoke čustvene rane iz preteklosti. V prvem zakonu morda še niso pripravljeni popolnoma zaupati in se odpreti. To lahko vodi do težav in nezaupanja v odnosu.

V drugem zakonu pa so bolj pripravljeni delati na svojih čustvenih ranah in se odpreti resnični ljubezni. To jim omogoča, da najdejo partnerja, ki jih resnično razume in podpira.

Če je to to – srečno. Foto: Emma Bauso / Pexels

Strelec

Strelci so pustolovski in svobodomiselni, vendar v prvem zakonu pogosto iščejo avanture in razburljivost. To jih lahko pripelje do izbire partnerja, ki ni pripravljen na dolgoročno zavezanost.

V drugem zakonu pa so bolj osredotočeni na iskanje trajne ljubezni in partnerstva. So bolj zreli in pripravljeni na resno zavezo, kar jim omogoča, da najdejo partnerja, s katerim lahko gradijo stabilen in ljubeč odnos.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.