fbpx

Ljubezenski horoskop 2021 za samske: kdo bo spoznal svojo sorodno dušo?

Foto: IG couple

Če ste samski in bi radi vedeli, ali boste v 2021 spoznali svojo sorodno dušo, je tukaj ljubezenski horoskop 2021 za vsa samska znamenja.

Tisti, ki še niste našli svoje boljše polovice, imate v 2021 vse možnosti. Pa poglejmo! Seveda lahko preverite še, katera astrološka znamenja bodo imela v 2021 največ sreče in kdo bo zaslužil največ denarja!

Oven

Pripravljeni ste preizkusiti nove stvari in se podati v odnose, zlasti v prvih mesecih leta 2021. Ne tvegajte, ampak natančno analizirajte svoje možnosti, da ne boste razočarani. Maja boste imeli nepričakovano srečanje z nekom, zaradi katerega boste imeli metuljčke v trebuhu.

Bik

Verjetno boste poleti 2021 občutili ljubezensko vznemirjenje, a od vas je odvisno, kako boste izkoristili to priložnost. Nehajte biti tako ponosni in sklenite nekaj kompromisov, če želite, da vaša naslednja zveza deluje. Decembra boste morda srečali posebno osebo.

Dvojčka

Želite si zveze, a večino časa sanjate z odprtimi očmi, namesto da bi ukrepali! Neodločeni ste glede novega partnerja in se bojite, da se boste podali v odnos, ki ne bo deloval. Vaša nedoločnost ne pušča veliko upanja za ljubezensko zgodbo v 2021, toda sredi julija boste morda zelo presenečeni.

Rak

Čeprav so okoli vas ljudje, ki so vam že poslali signale, da ste jim zelo všeč, se vi še vedno ne počutite pripravljene, da si se zapletli v dolgoročno zvezo. Od drugih veliko pričakujete, vednar se morate zavedati, da takšno obnašanje v ljubezni ne prinaša veliko koristi. Konec pomladi 2021 vam bo prinesel v življenje nekoga novega. Morali bi mu da ti priložnost.

Lev

Poletje 2021 bo kot nalašč za “one-nigt stande” in kratkotrajne zveze, a nič resnega. Zdi se, da to ne bo nič napačnega, glede na to, da ste pripravljeni na čim več eksperimentiranja in še niste pripravljeni, da se vržete v dolgotrajno zvezo.

Devica

Preveč razmišljate o preteklosti, namesto da bi gledali v prihodnost. Nekatere stvari vas še vedno motijo, čeprav so se zgodile že zdavnaj. Konec avgusta boste morda srečali nekoga, s katerim boste odkrili, da imate veliko skupnih stvari, vendar je od vas odvisno, kako se bodo stvari razvijale.

Tehtnica

Februar bo za vas zelo koristen. Odkrili boste, da je nekdo iz vaše družbe, s katerim vas veže dobro prijateljstvo, v vas zaljubljen. Resno boste razmislili, kam bi vas lahko te stvari popeljale in čutili boste, da je v vaše ljubezensko življenje končno posijalo sonce.

Škorpijon

Konec marca bo prišlo do pomembnih sprememb v ljubezenskem življenju škorpijona. Zaljubili se boste v nekoga, ki se zdi popoln. Bodite previdni, ker stvari niso vedno takšne, kot se zdijo. Če boste razmišljali o resni zvezi, raje nekoliko počakajte in poskusite čim bolje spoznati to osebo.

Strelec

Za samskega strelca bo leto 2021 zelo dobro. Nekdo, ki vam je že nekaj časa všeč, vam bo začel pošiljati signale, da se je zaljubil v vas in želi biti več kot le prijatelj. Sredi zime vas bo ljubezen popolnoma prevzela in zdi se, da boste v 2021 našli sorodno dušo.

Kozorog

Do ljudi, ki kažejo zanimanje za vas, imate dvoumno vedenje, zato vam niso pripravljeni dati priložnosti. Proti koncu decembra boste morda doživeli razočaranje. Ne obupajte! V vašem življenju se bo pojavila resnična ljubezen, vendar boste morali biti previdnejši pri svojem vedenju.

Vodnar

Imate občutek, da vas nihče noče in da boste še dolgo samski. Morali boste spremeniti svoj odnos in pogostoje hoditi ven. Vaša sorodna duša se ne bo kar sama od sebe nekega dne pojavila pred vašimi vrati, morali se boste potruditi, da jo najdete! Konec decembra se boste morda zapletli v kratkotrajno zvezo.

Ribi

Mnenja drugih ljudi preveč vplivajo na vas in zato včasih zamudite dobro priložnost, da najdete nekoga zase. Ne poslušajte, kaj govorijo drugi ljudje, in poskušajte živeti po svojih pravilih. Oseba, v katero se boste zaljubili, mora biti primerna za vas, ne pa za druge ljudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Couple by 9GAG (@couple)

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.