fbpx

Ljubiti te, je vredno tveganja

Foto: netflix
Zadnjič posodobljeno: :

Vreden si tveganja. Dolgo časa nisem nikogar spustila blizu sebe. Bila sem prepričana, da nobena zveza ne bo uspešna. Bila sem razočarana, nisem verjela, da bom še kdaj srečala pravo osebo.

In potem si prišel ti, s teboj je vse tako enostavno. Učiš me, kako zaupati v ljubezen.

Sedaj verjamem, da samo zato, ker do sedaj še nisem izkusila ljubezni, tiste z veliko začetnico, to ne pomeni, da je ni. Zaradi tebe poskušam iti preko svojih temnih misli in čustev in ne dovolim, da bi me premagala negativnost.

Ti si moje nasprotje. Sprejmeš me takšno, kakršna sem, kljub vsem mojim napakam in negotovostim. Zaradi tebe se spet počutim svobodno.

Ne igraš se nobenih igric, ne daješ zmedenih in mešanih signalov, ki bi jih morala dešifrirati. Vse je tako enostavno, ker si želiva podobnih stvari in se ne omejujeva. Zaupava si.

Vreden si tveganja, ker se zaljubljam vate.

Ne vem, kako ti uspe, da si takšen kakršen si, ker sem nora nate. Uživam v razkrivanju tvojega uma in najglobljih skrivnosti.

Ljubim te. Foto: Cassie Lopez / Unsplash

Zbudila sem se iz sence nezaupanja in moje življenje je postalo polno strasti, ljubezni in sreče. Oživljaš me iz razbitin mojega prejšnjega ranjenega srca in razbijaš moja stara grenka prepričanja o ljubezni.

Zaradi spet tebe verjamem, da obstajajo drugačni moški, spoštljivi, ljubeči, zaupanja vredni. Si drugačen kakor drugi, si ti. Verjamem in zaupam vate. Čutim, da so čustva obojestranska.

Nikoli še nisem srečala nekoga, kot si ti. Si potrpežljiv, ljubeč, tako iskren, da včasih boli, a zaradi tega te imam še raje.

Učiš me, da je ljubezen prijazna in potrpežljiva. Ko se ne strinjava, me objameš in s tem končaš prepir. Soočiš se s težavo in mano, zaradi tega vem, da bova premagala vse težave na najini poti.

S teboj sem našla svojega najboljšega prijatelja in sorodno dušo. V tebi sem našla svoj dom. Ljubezen. Vreden si vsakega tveganja!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!