forma viva
Utrip mesta · kulinarika · Utrip mesta · lokali

V Hotelu Kempinski Portorož je svoja vrata odprla elegantna kavarna Forma Viva, ki očara s svojo sladko ponudbo, ponudbo odličnih kav in ambientom zgodovinskega parka.

Forma Viva
Hotel Kempinski Palace Portorož, Obala 45
Portorož
05 692 7000
Vsak dan od 08.00 do 20.00.

Forma Viva je povsem distinktivna in unikatna – izbor slaščic, makaronov, pralin ter seveda italijanske kave Antica Tostatura Triestina, ki jo pražijo prav posebej za hotel Kempinski Palace Portorož.

Mlada, motivirana ter kreativna vodja slaščičarstva hotela Kempinski Palace Portorož, Syu Poropat, je pripravila izjemen meni, ki uspešno združuje lokalne okuse Istre z inovativnimi mednarodnimi tehnikami ter okusi v slaščičarstvu. Rezultat je unikatna fuzija okusov, ki pričara resnično nepozabno Kempinski doživetje. Čokolada Ruby, izbor veganskih sladic ter brezglutenskih opcij in velikanski makaronsi so le nekatere izmed specialitet, ki jih ne gre zamuditi.

Navkljub temu, da se kavarna nahaja v prtličju 5-zvezdičnega hotela v Portorožu, so cene usmerjene na lokalno prebivalstvo ter so sorazmerne z ostalimi ponudniki na destinaciji. Slaščičarna je odprta vsak dan od osme ure zjutraj do osme ure zvečer. Meni si lahko ogledate TUKAJ.

Galerija: Kavarna Forma Viva / Hotel Kempinski Palace Portorož

Kavarna Forma Viva / Hotel Kempinski Palace PortorožOdpri galerijo
Le Petit Cafe (Foto: FB Le Petit Cafe) Najboljše kavarne v Ljubljani (2019) Screen-Shot-2016-05-24-at-3.48.29-pm-1 copy TOP 7: Absurdne kombinacije jedi, ki so lahko NORO okusne Najboljše restavracije v Ljubljani 2019 (po mnenju popotnikov): tukaj ješ kot kralj za majhen denar Najboljše restavracije v Ljubljani 2019 Hofer_FerFud Top Dog1 (1) Top grižljaji z dobrim namenom se vračajo na slovenske ulice ·