Stefano Rado, lastnik italijanske restavracije in picerije Capriccio, se je ob prvem obisku zaljubil v zeleno prestolnico Slovenije in se odločil preseliti sem. A Italijan, ki ima v Padovi dve restavraciji, je v mestu pogrešal avtentično ‘ristopizzo’ z italijanskim mojstrom za peko pic. Zato je k sodelovanju povabil Luco, picopeka, s katerim sodelujeta že več kot 20 let, ki bo za vas pripravljal vrhunske italijanske pice. Pa tudi zaprte pice (calzone) in zvite pice (filoncino), kmalu pa bodo ponudbo dopolnili tudi z italijanskimi domačimi testeninami in drugimi jedmi.
Na meniju italijanske restavracije in picerije Capriccio so za zdaj predjedi in pa seveda pice. Te so klasične, veganske, posebne pice, pice z dvojnim testom, pice brez paradižnikove omake, štručke iz testa za pico (filoncini) in calzone. Pice vam pripravijo tudi iz kamutove in brezglutenske moke.