Sladkarnica in marmeladnica Lotos
Utrip mesta · kulinarika

Takoj ko vidimo cupcake lepih barv, ki nas omamno vabijo, že (po)mislimo, da so najbrž umetni. Povsem z drugačno filozofijo pa delujejo v Sladkarnici in marmeladnici Lotos. Vse izdelke, razen frozen jogurta, vode Evian in kave Lavazza proizvajajo sami. Izdelani so ročno iz dnevno svežega sadja in surovin, vsi izdelki so brez jajc, brez umetnih barvil, brez ojačevalcev arom in okusov ter brez umetnih konzervansov.

Sladkarnica in mameladnica Lotos
Breg 16
Ljubljana
031 653 759
Od ponedeljka do sobote: 10.00 - 21.00
V nedeljo: 10.00 - 17.00

Poleg raznovrstnih cupcake-ov, med katerimi so tudi diabetični, veganski in brez glutena, se pri njih lahko posladkate tudi s polnjenimi čokoladnimi kolači, mafini – slanimi in sladkimi, zavitki z vlečenega testa raznih okusov, maslenimi piškoti, frozen jogurtom – pri katerem si izberete prelive iz njihovih marmelad in džemov.

Marmelade in džemi vsebujejo najmanj 70% sadnega delež svežega, živega sadja. Poleg bolj znanih okusov kot so jagoda, malina, sliva, marelica in gozdna borovnica, izdelujejo še bolj eksotične, kot so banana, ananas, mango, kivi, figa, pomaranča, granatno jabolko, mandarina, papaja, melona, lubenica, praznično jabolko, praznična sliva, aronija, praznična hruška in navadno jabolko . Ponujajo tudi EKO linijo marmelad in džemov in pa linijo s 100% sadnim deležem. Obljubljajo, da se bo nabor in izbor njihovih izdelkov le še večal in večal.

PREBERITE ŠE: Sladoledarna VIGÒ ICE CREAM v Ljubljani

Sprejemajo tudi naročila za rojstne dneve, kjer si lahko poleg mini in velikih cupcake okusov po vašem izboru, naročite tudi cupcake gigant v velikosti torte. Poleg rojstnih dnevov sprejemajo še naročila za proslave in sestanke. Ponujajo tudi darilni program, tako marmelad in džemov, kot tudi cupcake-ov ter poslovno-darilni program.

Nahajajo se na Bregu 16 v Ljubljani.

Sladko vabljeni!

Oglejte si še nekaj fotografij ponudbe v fotogaleriji. Naj se vam cedijo sline!

Odpri galerijo
Bison_epicbarcom Epic: proteinske ploščice iz bizonovega mesa Foto: jernejkitchen Jernejkitchen – najbolj “Pinterest friendly” slovenski kulinarični blog makis-saumon-avocat-avocado-salmon-sushi-rolls-1-of-1-3 Vse kar morate vedeti o sušiju 480466953 Recept: Zdrave veganske kroglice iz mase za piškote · ·