fbpx

Louis Vuitton zvočnik v obliki NLP-ja

Foto: Louis vuitton.com

Louis Vuitton še naprej razveseljuje s podvigi v kategorijah tehnologije in življenjskega sloga. Francoska luksuzna modna hiša se je podala v svet zvoka in ponuja ekscentričen brezžični zvočnik, ki ga bodo zagotovo z navdušenjem sprejeli ljubitelji glasbe in mode po vsem svetu.

Z edinstveno obliko, ki jo je navdihnila torbica Toupie, ki jo je oblikoval umetniški direktor ženskih oblačil Louis Vuitton Nicolas Ghesquiere, ima zvočnik koničast zgornji in spodnji del, zaradi česar je podoben ne le ikonski silhueti torb, temveč tudi NLP-ju. Ta učinek je deloma podkrepljen z dejstvom, da zvočnik poleg tega, da poslušalcem zagotavlja kakovostno zvočno izkušnjo, vsebuje tudi monogram znamke, ki zasveti v spreminjajočih se barvah.

Zvočnik je opremljen z usnjenim jermenom, ki ni le privlačen dodatek, saj omogoča do 15 ur poslušanja. Poleg tega podstavek za zvočnik služi tudi kot polnilna postaja.

Ta uporabnikom omogoča 360-stopinjsko izkušnjo poslušanja. Preko aplikacije Louis Vuitton Connect lahko uporabniki spremenijo in prilagodijo funkcije zvočnika, kot so barvne kombinacije in dodajo različne nastavitve. Zanimivo je tudi dejstvo, da je Horizon Light Up združljiv z Bluetooth 5.1, WI-FI (2,4 in 5 GHz) Apple AirPlay in Qplay.

Sodobna naprava s svojo NLP obliko uvaja edinstven dizajn zvočnikov, ki je v skladu z iznajdljivostjo in težnjami blagovne znamke Louis Vuitton. Zvočnik bo vaš za 2.450,00 EUR.

Foto: louisvuitton.com

Dodatne Informacije

Spletna stran Louis Vuitton

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!