fbpx

Lovers Deep – prestižna ljubezen na dnu oceana

Za 212.200 evrov (!) lahko pari, katerih ljubezen je globlja kot ocean (denarnica pa še malce bolj), preživijo noč v zasebni podmornici na dnu oceana.

Agencije in hotelirji v iskanju novih priložnosti in novih gostov posegajo po vedno bolj zanimivih ponudbah. Zadnji v vrsti novih trendov, ki se selijo tudi na dno oceana, je Lovers Deep. Romantični pobeg na dno oceana z luksuzno podmornico ponuja britanska agencija Oliver’s Travels.

Predstavljamo si, da tovrstne zadeve niso poceni, a da je noč v podmornici primerljiva z – na primer – novo hiško? Okoli 212.200 evrov globoko mora par seči v žep za Lovers Deep avanturo – za eno noč! Ljubezen na dnu oceana pač ni poceni. Kot so nekje šaljivo zapisali, parček dobi priložnost, da naredi svoje lastne valove. Sicer pa za to ceno zaljubljenca dobita kapitana, zasebnega kuharja in butlerja, po želji tudi helikopterski prevoz, pristanek na plaži in zajtrk s šampanjcem.

Gostje, ki v letu 2014 to dogodivščino izberejo kot del njihovih medenih tednov, bodo postreženi tudi z ljubezenskim večernim menijem, ki vključuje ostrige, kaviar in čokoladni fondi. Z vsem pričakovanim luksuzom opremljena podmornica Lovers Deep se nahaja v (bolje: pod) Karibskem morju, za pristanek na plaži je običajno izbran otok St. Lucia.

Del podmornice, v katerem se nahaja gost, je zvočno izoliran in oblečen v steklo, da lahko zaljubljenca opazujeta korale in podmorski svet. Ponudba – kot sta število osebja in opremljenost – se sicer popolnoma individualno prilagaja gostom in njihovim potrebam. Teh pa gotovo ni malo.

Oglejte si, kako izgleda 212.200 evrov vreden romantičen pobeg!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!