fbpx

Luka Gourmet Lunch caffe

Stara ljubljana je idealna za lenobno pohajanje z našim pasjim prijateljem in kaj kmalu se nam lahko zgodi, da se ob poplavi vonjav iz različnih lokalov zbudi tudi naš želodček in nas začne opominjati, da je čas za kak hiter prigrizek. na tem mestu se lahko ustavimo na starem trgu v lunch caffeju, kjer nas bodo v ...

Osnovne Informacije
Naslov
Luka Gourmet Lunch caffe
Stari trg 9
Ljubljana
Urnik
od ponedeljka do sobote od 9. do 23. ure, nedelje in prazniki od 12. do 23. ure
Kontakt
(01) 425 01 18

Stara Ljubljana je idealna za lenobno pohajanje z našim pasjim prijateljem in kaj kmalu se nam lahko zgodi, da se ob poplavi vonjav iz različnih lokalov zbudi tudi naš želodček in nas začne opominjati, da je čas za kak hiter prigrizek. Na tem mestu se lahko ustavimo na Starem trgu v Lunch caffeju, kjer nas bodo v prijetnem vzdušju ljubljanske ulice postregli z malimi in malce večjimi prigrizki, ki bodo potešili našo lakoto. Jutranje ure lahko obeležimo z zajtrkom, za prijeten pomenek v dvoje pa bo idealen sirov krožnik ali pršut ter olive. Če se bomo na Starem trgu znašli med 12. in 16. uro, se lahko pogostimo z dnevno ponudbo mesnih ali lahkih kosil, lahko pa si privoščimo tudi Luka Gourmet burger ali maxi toast s svinjino, piščancem ali lososom. Poleg te popoldanske ponudbe v Lunch Caffeju ponujajo prečiščen jedilnik z mediteranskim pridihom. Juhe in enolončnice se spreminjajo iz dneva v dan, solate pa lahko naročimo že pripravljene ali pa se “zapodimo” v solatni bar. Ponudba testenin je ravno prava, da zadosti tako ljubiteljem mesa, zelenjave ter morske hrane, okusna pa je predvsem ponudba hrane z žara, kjer najdemo svinjsko ribico s kaprami, tagliato ali biftke ter piščančji file. Za ljubitelje morskih okusov bo idealen tunin steak ali file lososa, ko pa nam bodo moči že usihale, se predajmo še sladki ponudbi, pa naj gre za panakoto, krostato ali tortico.

Prejšnje
Hotel Evropa

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.