fbpx

Luksuzne lesene hiše v Kitzbühlu bodo kmalu sprejele prve goste

Foto: peterpichler.eu
Zadnjič posodobljeno: :

Avstrija je ena izmed najbolj priljubljenih destinacij za smučanje in zimske počitnice nasploh, zdaj pa bo bogatejša za še eno luksuzno namestitev, ki je videti kot pravljični kraj. Te čudovite lesene hiše, ki se nahajajo v bližini Kitzbühla, so impresivno delo arhitektov iz milanskega studia Petra Pichlerja in izgledajo, kot da so bile ustvarjene za idilične zimske počitnice v osrčju Avstrije.

Gre za apartmaje, imenovane Tree suite, in bodo del ponudbe novega hotela s 7 zvezdicami. Hiške so zasnovane tako, da gostom zagotavljajo nepozabno izkušnjo bivanja v naravi. Na voljo bodo v velikostih od 60 do 80 kvadratnih metrov. Vsak apartma bo vključeval kopalnico in spalnico z zastekljenimi fasadami za čudovit razgled na okoliške gozdove in gore.

Večje enote bodo imele dodatno zasebno dnevno sobo in savno v kopalnici. Povezava med človekom in naravo je temeljno merilo tega projekta, saj se bodo človeška čutila aktivirala in okrepila.

Počitniške hiše bodo navdihnjene z lokalnimi arhitekturnimi slogi in zgrajene večinoma iz lesa, kar ima dvojno korist – poleg podpore lokalnemu in trajnostnemu razvoju zagotavlja tisto toplo, prijetno vzdušje.

Odprtje je načrtovano za leto 2022.

Foto: peterpichler.eu
Foto: peterpichler.eu
Foto: peterpichler.eu

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!