fbpx

Luxury Residence Mareta: simpatični apartma v Splitu za romantično razvajanje

Foto: booking.com

Nekatere nastanitve privlačijo z opremo, druge z lokacijo. Luxury Residence Mareta nudi oboje.

Luxury Residence Mareta se nahaja v osrčju Splita, nedaleč stran od glavnega splitskega trga, Dioklecijanove palače in Arheološkega muzeja. Zaradi svoje lokacije je odlično izhodišče za odkrivanje mesta in bližnje okolice, prav tako pa vam omogoča, da ste ves čas v središču dogajanja. Če si to seveda želite. Sicer le zaprete vrata svoje udobne rezidence in uživate mir ter prijeten svež zrak Dalmacije.

Lastniki so se pri opremi nastanitve resnično potrudili. V rezidenco so umestili le izbrano pohištvo ter premišljeno paleto barv in vzorcev. Simpatično opremljen apartma tako postane vaš drugi dom, prostor, v katerem se boste počutili nadvse domače. K temu pripomore tudi lokalni kamen, ki je okusno umeščen v prostor.

Apartma je opremljen z dobro založeno kuhinjo, kjer najdete tudi pomivalni stroj. Prav tako ne manjka televizor, primeren sploh za slabo vreme. V kopalnicah se nahajata bodisi tuš ali kad, prav tako pa najdete tudi sušilec za lase, če ne želite, da bi le te sušila topli dalmatinski veter. Nad rezidenco so po oceni na portalu Booking.com navdušeni predvsem pari, ki jim je ljub utrip mesta, vseeno pa želijo tudi dober dostop do najlepših dalmatinskih plaž.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!