fbpx

ManiPediSpa: nov kozmetični salon v Supernovi na Rudniku v Ljubljani

Zadnjič posodobljeno: :

V novem delu nakupovalnega centra Supernova Rudnik v Ljubljani so otvorili popolnoma nov kozmetični salon ManiPediSpa.

Kozmetični salon ManiPediSpa je v Ljubljani prisoten že od leta 2017, medtem ko idejna zasnova za salon izvira iz Nove Gorice, kjer so ga prvič odprli leta 2010.

Lastnica Irena Silič je pri zasnovi blagovne znamke črpala ideje iz življenja v tujini – natačneje iz Hong Konga, ter zato pred leti odprla nov concept t. i. open space salona, kjer v skupnem prostoru izvajajo tako nego rok kot nego nog. Ostale kozmetične storitve, kot so nega obraza, depilacije ter ostale kozmeticne storitve, pa so v ločenih in intimnejšim prostorih.

Koncept salona sledi druženju strank, kjer se lahko hkrati izvaja več storitev manikir in pedikur hkrati. Stranke lahko manikiro in pedikuro opravijo tudi istočasno – v eni uri imajo tako urejene roke in noge.

Velik poudarek interierja so trendovski dizajn salona in moderni detajli, ki pričarajo občutek, da ste se negam telesa prepustili v kateri od svetovnih prestolnic, kot so New York, London ali Hong Kong.

Leta 2019 je koncept salona tako navdusil, da je bilo podjetje ManiPediSpa med kandidati za podjetnika leta. V salonu sledijo najnovejšim trendom, se stalno izobražujemo, zato je njihova storitev strokovona in kvalitetna.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!