fbpx

Mifold: revolucionarni otroški avtosedež

Vsi starši veste, kako stresna je lahko montaža avtosedežev in nato pripenjanje otroka, ko se zaklop za pas skrije skorajda pod sedež. Stres nas spremlja na skorajda vsakem koraku, zakaj bi nas še v času, ki ga preživljamo s svojimi otroki? Poenostavimo si svoj čas in prostor.

Mifold je hitroprenosni varnostni otroški avtosedež. Desetkrat manjši od običajnega, a vseeno enako varen. Je najbolj napreden, kompakten in prenosljiv otroški avtosedežev do zdaj. Njegova posebnost je ta, da otroka ne dvigne višje, temveč na raven otroka spusti varnostni pas ter tako zagotavlja visoko mero varnosti. Primeren je za otroke od 4 do 12 let in spada v skupino sedežev 2/3.

10x manjši. Enako varen. Napreden. Kompakten. Prenosljiv.
10-krat manjši. Enako varen. Napreden. Kompakten. Prenosljiv.

Imate tri otroke? Nobene težave več. Miofold namreč zavzame veliko manj prostora, tako lahko zdaj tudi trije otroci udobno sedijo na zadnji klopi.
Velikost? Gre v vaš žep, torbo ali predal na sovoznikovi strani. Otroku ga zlahka spakirate v nahrbtnik, če veste, da ga bo potreboval po vrtcu ali šoli, ko ga bodo morda stari starši odpeljali na izlet. Zavzame res malo prostora.
Materiali? Le najboljši. Sedež je sestavljen iz vrhunske kovine, plastike, etilen vinil tkanine in acetatne pene.
Barve? Izbirate lahko med svetlo in temno sivo, modro ter roza barvo. Lahko tudi v kompletu z dizajnersko torbico.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
mifold.si

Vsebino omogoča Kenda trade d.o.o.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.