fbpx

Mirana Luxury Villas (Istra, Hrvaška): prekrasna luksuzna vila v neokrnjeni naravi

Foto: booking.com

Simpatično istrsko naselje Kavran je priljubljena izbira za vse, ki jih moti hrup obalnih mest, prva izbira pa je Mirana Luxury Villas.

Mirana Luxury Villas, skrite v slikoviti vasici Kavran v Istri, ponujajo izvrstno zatočišče za zahtevne popotnike, saj zagotavljajo razkošen in miren oddih, stran od hrupa obalnih mest. Vile, obdane z bujno pokrajino istrskega podeželja in s pogledom na modre vode Jadranskega morja, na novo definirajo razkošje bivanja v mirnem in idiličnem okolju.

Interjer vil sloni na brezhibni mešanici sodobnega dizajna in brezčasnega šarma. Vile odlikujejo elegantne linije, minimalistična estetika in premišljeno urejena ter sofisticirana notranjost. Vsaka vila je edinstveno oblikovana in opremljena, da zagotavlja kar največje udobje in s tem nepozabne počitnice gostov. Nekatere vile se lahko pohvalijo s 3, druge s 4 ali 5 spalnicami. Poleg tega v njih najdete še prostorno dnevno sobo s kaminom in velik zastekljen dnevni prostor.

Mirana Luxury Villas

Mirana Luxury Villas se ponašajo s popolnoma opremljeno kuhinjo, kot nalašč za tiste, ki uživajo v kulinaričnih avanturah. Najsodobnejši aparati in visokokakovostna kuhinjska posoda poskrbijo tudi za najzahtevnejše kuharje, medtem ko elegantne jedilnice zagotavljajo prefinjeno okolje za uživanje v gurmanskih užitkih.

Najboljše pa vile ponujajo izven svojih zidov. Vsaka vila ima zaseben prelivni bazen, obdan z veliko sončno teraso za poležavanje, kjer se lahko gostje predajajo sredozemskemu soncu ali se osvežijo v kristalno čisti vodi. Brezhibno urejeni vrtovi zagotavljajo bujno ozadje in ustvarjajo oazo miru in zasebnosti.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.