Modni oblikovalec Paul Smith oblikoval Land Rover Defenderja

Land Rover Defender
Zadnjič posodobljeno: :

Modni oblikovalec Paul Smith, ki velja za komercialno najuspešnejšega britanskega oblikovalca je združil sile z Land Roverjem in si za ''muzo'' izbral njegovega Defenderja. Ena in edina izdaja tega vozila je nastala kot počastitev poslednjega meseca izdelave te serije terenskih vozil in je barvno tako pester kot kakšen avtomobilček iz Lego kock, ki ni sestavljen po navodilih.

Modni oblikovalec Paul Smith je nagnjen k barvitosti, zato ni presenečenje, da je Land Rover Defenderja ukrojil kot bi krpal preluknjano obleko z barvnimi koščki blaga. Tako na njem naštejemo kar 27 različnih barv, njegov modni podpis pa v obliki čmrlja najdemo tudi na strehi. Notranjost je luksuzna, oblečena v fino usnje in odseva zunanji karakter avtomobila. Sicer pa se zdi, da se Land Rover od svojega legendarnega Defenderja kar ne more in ne more posloviti, čemu sicer toliko posebnih izdaj. Najprej Heritage, zdaj ta,… do decebra 2015 pa je še dolga.

PREBERITE ŠE: Land Rover in Jaguar ponovno del franšize o Jamesu Bondu

Paul Smith ni štedil z barvami in detajli.
Paul Smith ni štedil z barvami in detajli.

To vozilo pa tudi ni Paul Smithov prvi izlet v avtomobilske vode. Spomnimo se samo njegovega vijoličnega Minija. Za Defenderja je izmed barv zbral tudi neonsko, s katero se je hotel prikloniti vlogi avtomobila kot reševalnega vozila. Tu je tudi natisnjena slika ključev nad predalčkom armature, ki nas spominja na čas, ko je imel več kot le en ključ. Čmrlj pa je povezava terenca s podeželjem.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.landrover.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sony Vision-S Prototip: prav ste slišali – Sony bo izdeloval avtomobile!