Modni trendi: ‘in’ so barvne pegice

Barvne pege

V modi so barvne pegice! Barvni lasje tako niso več edini lepotni trend, ki je letos obsedel splet. Po stopinjah mavričnih las in las, ki se svetijo v temi, gredo zdaj namreč še pegice. Še nedolgo nazaj smo na te sicer gledali kot na lepotno napako, saj so se predvsem ženske višjega sloja nekoč izogibale izpostavljanju obraza soncu, da pege le ne bi prišle do izraza. Toda danes so si pegice izborile svoj prostor pod soncem in v letu 2016 so zakon!

Lani smo pisali o pojavu pegic kot modnem dodatku v obliki začasne tetovaže (Freck Yourself), letos pa je ta modni trend šel še korak naprej, saj si ženske in tudi moški na obraz rišejo barvne pikice. Vse, kar potrebujete za tovrstni videz, sta tekoča šminka in čopič za ličenje, kako se pravilno naličiti, pa vam bo najbolje razložila modna vlogerka Batalash Beauty.

PREBERITE ŠE: #Freckles: pegice v vsej svoji lepoti


Medtem ko ta predlaga uporabo dveh barv in dveh velikosti čopičev za ličenje, druga lepotna vlogerka Eva Hansen uporabi več tekočih rdečil za ustnice za videz Pike Nogavičke iz 21. stoletja!
https://youtu.be/-Dw33TtVnqw

Barvne pegice:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!