fbpx

Modni trendi za sezono jesen – zima 2021

V znamenju udobja in optimizma

Foto: hm.com

Ste pripravljeni na jesensko modo? Jesen je vedno razburljiva, saj modna sezona pripravi vedno kaj zanimivega. Letos prevladuje udobje, ki se kaže v prevelikih blazerji, puloverjih in puhastih plaščih.

Oblikovalci so v letošnjih trendih za jesen in zimo izrazili optimizem ne le preko udobnih oblačilih, temveč tudi v različnih pisanih barvah, ki jih bomo nosili. Morda je to sezona, ki odraža drugačno razpoloženje, optimizem in nekakšno željo premakniti se iz cone udobja in krize korona epidemije.

Letošnji trend je v znamenju že videnih barvnih palet od sive, rjave, prevladujo pa tudi močne pisane barve – rumena, oranžna, rdeča, roza, ki bodo poživile marsikatero jesensko garderobo.

Letošnjo jesen in zimo bodite drzne in se ne bojte nositi prevelikih puloverjev, leopardjih vzorcev, pisanih plaščev in jaken, ki spominjajo na prešito odejo, različnih čipk, usnja, resic in veliko denima – jeansa.

Verjamemo, da se bo ta barvna paleta prenesla tudi v kolekcijo pomlad poletje 2022, saj nas mora navdajati pozitiva, tako v življenju, kot tudi v tudi v modi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!